ΕΛΑΜ: "Τα πλείστα Σωματεία και οι Οργανωμένοι στηρίζουν την πρόταση μας"

Το ΕΛΑΜ ζητάει από την Βουλή των Αντιπροσώπων όπως επισπεύσει τις διαδικασίες για να εξεταστεί η πρόταση του για κατάργηση της Κάρτας Φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι οργανωμένοι οπαδοί από το Ενιαίο Κίνημα Οπαδών και Φιλάθλων, την ΘΥΡΑ 3, την ΘΥΡΑ 9, τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου, τον Παν.Συ.Φι. Απόλλων Λεμεσού, τον Παν.Συ.Φι. ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931, το Συ.Φι. Αλκής – ΘΥΡΑ 2, το Συ.Φι. Ε.Ν.Π. – ΘΥΡΑ 26, το Συ.Φι. Πάφος – ΘΥΡΑ 5, τους Red Rebels – Νέα Σαλαμίνα, σύμφωνα με επιστολή που έχουν αποστείλει στην Βουλή των Αντιπροσώπων , αλλά και ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ που πρόσφατα πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας, απαιτούν κατάργηση της «κάρτας οπαδού».

Οι πιέσεις των φιλάθλων, των οργανωμένων συνδέσμων, αλλά και των πλείστων σωματείων, σε αντιπαραβολή με τα άδεια γήπεδα, αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, την ορθότητα της πρότασης που έχει καταθέσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για κατάργηση της «κάρτας οπαδού».

Επί τη ευκαιρία, ζητούμε από την Βουλή των Αντιπροσώπων, να επισπεύσει τις διαδικασίες για να εξετασθεί από την αρμόδια επιτροπή το συντομότερο δυνατό η σχετική πρόταση που έχουμε καταθέσει.