Κάρτα φιλάθλου/Απόψεις και θέσεις στο KERKIDA

Μεγάλη ανταπόκριση στη συζήτηση που έγινε στο facebook page του kerkida.net (ΕΔΩ) για την κάρτα φιλάθλου.

Πάρτε θέση ελεύθερα, ΟΛΟΙ!

Μερικά από τα σχόλια:

-Καλή η κάρτα φίλαθλου. Οι ομάδες δεν πληρώνουν προστίματα. Αυτός που ειναι σωστός φίλαθλος κ πάνω απ΄ ολα ώριμος δεν ενοχλείται απο καρτούλες. Η ΚΟΠ να υποχρεώσει τις ομάδες να παίζουν υποχρεωτικά 4-5 κύπριοι κ να δείτε πως θα αυξηθούν οι φίλαθλοι κ η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ. Ο κάθε κύπριος ποδοσφαιριστής θα εχει 5 άτομα που θα θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται. Κάνετε την πράξη μονοί σας.

-Κάρτα χωρίς κατάλληλα γήπεδα.. Προσπαθούν να αυξήσουν πάλι τις ομάδες.. όλα για τα λεφτά και τις χορηγίες.. έβαλαν τον θεατή σε δεύτερη μοίρα.. ΠΟΤΕ ξανά γήπεδο!! Σε αυτό φταίνε και οι διοικήσεις..

-Πολύ απλό !! Αυτή την στιγμή υπάρχει μια κόντρα ποιος θα κάνει πίσω (να καταργηθεί η όχι κάρτα) και φυσικά εξελίσσεται σε βάρος του αθλητισμού, διότι κάρτα οπαδού δεν είναι στο ποδόσφαιρο και μόνο. Στην αρχή μόνο οι οργανωμένοι δεν ήθελαν την κάρτα, αλλά τώρα αρκετός κόσμος που ήταν υπέρ της κάρτας γύρισε προς κατάργηση της απλά δεν τους αρέσει να είναι τα γήπεδα βουβά και άχαρα.

-Κατάργηση της κάρτας 
Να πάμε πίσω στα γήπεδα 
Να ξαναγεμίσουν γιατί δεν πάει άλλο να τα βλέπουμε άδεια 

-Εγώ είδα ότι δεν έγινε το παραμικρό αν και είχε πολλές περιπτώσεις που μπορούσε να προκαλέσει επεισόδια

-Θα πρέπει να καταργηθεί. Να ακυρωθεί ο νόμος. Άδειασαν τα γήπεδα, δεν το βλέπουν;

-Nα μας πει ο Κλεάνθης Γεωργιάδης…

-Κατάργηση το συντομότερο!!!

-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ = ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

-Απορία; Όλοι που δεν θέλουν την κάρτα οπαδού γιατί έτσι φακελώνουν μας, υποθέτω εν έχουν ούτε ταυτότητα, ούτε διαβατήριο, ούτε bonus cards, ούτε visa cards.... είμαστε φακελωμένοι ως τζιαμέ που εν φανταζόμαστε τζαι ενοχλεί μας να δείξουμε την κάρτα οπαδού;

-Καταργήσει του νόμου αλλά όχι του νομοσχεδίου. 
2. Να ακολουθηθούν οι πρόνοιες του νομοσχεδίου και να δοθεί κονδύλι απο την κυβέρνηση στην ΚΟΠ για βελτίωση υλικοτεχνικής υποδομής των γηπέδων με βάση τις πρόνοιες του νομοσχεδίου
3. Βελτίωση των δυνάμεων αστυνόμευσης ως τμήματα. Να παίρνουν εντολές για συλλήψεις σε περίπτωση περιστατικών βίας.
4. Ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας στα ντέρμπι. Αν δεν υπάρχει προσωπικό προσλάβετε κι άλλους. Τόσοι άνεργοι υπάρχουν.
5. Προώθηση σεβασμού απο τον πολίτη προς το αστυνόμο καταφέρνοντας πρώτα το αντίστροφο.

-Όταν είσαι καθαρός δεν φοβάσαι τίποτα. Κανένα πρόβλημα με την κάρτα φιλάθλου!

-Περισσότερη αστυνόμευση στα γήπεδα, σκύλους ανιχνευτές ή εξειδικευμένα μηχανήματα, ποινικό μητρώο καθαρό για να μπεις και τέλος! Ούτε κάρτα, ούτε τίποτα!

-Θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά μπλα-μπλα αφού υπάρχει η πολιτική ταυτότητα τι χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου; Το μόνο που πέτυχαν οι φωστήρες ήταν να διώξουν τους οπαδούς. Μόνοι τους βάζουν τους εαυτούς τους έξω από τα σαλόνια της Ευρώπης. Διότι αυτοί πού πήραν τις ομάδες τους στο champions league και στους 8 και Europa league είναι οι οπαδοί και όχι οι φωστήρες.

-Θέλουμε την ίδια κάρτα που χρησιμοποίησαν οι οπαδοί της Άιντραχτ.

-Είπε ο υπουργός ότι το σύστημα κάρτας πέτυχε…Δήλαδή διώξαμε τους ταραξίες από τα γηπέδα είπε... Δηλαδή όπως τα κατάλαβα αυτοί όλοι οι χιλιάδες που φύγαν από τα γήπεδα είναι ταραξίες; Βλέπεις ντέρμπι στην Ισπανία 80,000 άτομα με μίνιμουμ εισιτήριο 100 Ευρώ και το ματς είναι SOLD OUT... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ. Οι κυβερνήσεις μαζί με τις ομοσπονδίες κατάφεραν να γεμίσουν τα γήπεδα και ταυτόχρονα να πηγαίνουν όλοι σπίτι τους μετά.

-Να ισχύει η κάρτα φιλάθλου, 14 ομάδες, αναγκαστική χρησιμοποίηση 3 Κύπριων στην αρχική 11άδα, Α’ και Β΄ Γύρος μόνο!

-Τα υπέρ της κάρτας είναι παραπάνω

-ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ = ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΜΟ