ΠΑΦΟΣ... από τα 11 βήματα! (Φώτος)

Από τα έντεκα βήματα κρίθηκε το παιχνίδι στο "Στέλιος Κυριακίδης" ανάμεσα σε Πάφο και ΕΝΠ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Νικήτρια η Παφιακή ομάδα, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέμετς στο 39'. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για την Πάφο, η οποία ανέβηκε στους 8 και προσπέρασε την σημερινή της αντίπαλο που έμεινε στους 7. Για την Παραλιμνίτικη ομάδα αυτή ήταν η έκτη ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα:

-Έναρξη.

-3' Στο έδαφος ο Ενόχ μετά από δυνατή κόντρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Προέρχεται από τραυματισμό ο Καμερουνέζος χαφ και υπάρχει ανησυχία.

-5' Χωρίς τελική στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα.

-8' Ξανά στο έδαφος ο Ενόχ, μετά από χτύπημα του Ζαχαρίου σε διεκδίκηση της μπάλας. 

-10' Ελαφρώς πιο επιθετική η Πάφος στο πρώτο δεκάλεπτο. Κρατά περισσότερο μπάλα αλλά δεν έχει μπορέσει να πλησιάσει με αξιώσεις την εστία του Κλέιμαν.

-12' Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι, στον Κουλς για δυνατό φάουλ στον Ολίβα.

-15' Κεφαλιά του Ουντότζι, η μπάλα έξω.

-18' Κλασική ευκαιρία για την ΕΝΠ. Ο Ριέρα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Αμπαρτζουμιάν κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και πρόλαβε την έξοδο του Μολ όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω.

-19' Κεφαλιά του Ράσιτς, αδύναμη περνά έξω.

-23' Ράσιτς και Ζαχαρίου συνεργάστηκαν ωραία, όμως ο Κλέιμαν βγήκε και μάζεψε πριν γίνει επικίνδυνος ο τελευταίος.

-30' Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο η ΕΝΠ στα τελευταία λεπτά, κρατά μπάλα στο κέντρο και γυροφέρνει έξω από την περιοχή του Μολ.

-32' Επικίνδυνο γύρισμνα του Σιρόκ, η μπάλα περνά από όλους και διώχνεται από τον Κουμή.

-38' ΠΕΝΑΛΤΙ για την Πάφο! Κράτημα του Ενόχ στον Μπάγκαρντ. Σωστή η υπόδειξη από τον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή και κίτρινη στον παίκτη της ΕΝΠ.

-39' ΓΚΟΛ για την Πάφο! Εκτελεί εύστοχα το πέναλτι ο Νέμετς για το 1-0! Έπεσε σωστά ο Κλέιμαν στην αριστερή του γωνία αλλά ήταν εξαιρετική η εκτέλεση.

-45' Βαθιά μπαλιά του Ζάρατε στην πλάτη της άμυνας της Πάφου, ο Κουμής κινήθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά ο Μολ βγήκε από την περιοχή του και με κεφαλιά έδιωξε.

-45' Στην αντεπίθεση της πιο πάνω φάσης, η Πάφος πλησίασε στο δεύτερο γκολ όταν ο Νέμετς έκανε το σουτ και ο Κλέιμαν έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

-45 +1' Ακυρώνεται γκολ για την Πάφο. Από την εκτέλεση κόρνερ, ο Ράσιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ.

-45+2' Νέα φάση στον αγώνα! Ο Ζάρατε μπήκε στην περιοχή από δεξιά και προσπάθησε να νικήσει τον Μολ από την κλειστή του γωνία, αλλά ο γκολκίπερ της Πάφου απέκρουσε σε κόρνερ.

-Τέλος ημιχρόνου.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

-50' Πιο επιθετική η Ένωση στα πρώτα λεπτά, ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης.

-55' Εκτέλεση φάουλ του Ριέρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μουλαζίμης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

-59' Ωραία συνεργασία των παικτών της ΕΝΠ, η μπάλα έφτασε στον Ολίβα που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

-60' Σε παθητικό ρόλο η Πάφος στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης.

-64' Πρώτη αλλαγή για την ΕΝΠ. Πίττας αντί Ουντότζι.

-66' Κίτρινη στον Μουλαζίμη για φαουλ στον Ζαχαρίου. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο νεαρός άσος, ο Παναγιώτου πήρε την θέση του.

-69' Κλασική ευκαιρία για την ΕΝΠ, με τον Κολοκούδια από κοντά να πλασάρει έξω.

-70' Αλλαγή για την Πάφο. Ντόβμπνια αντί Κουλς.

-80' Αλλαγές για την ΕΝΠ. Ρασμούσεν αντί Ζάρατε και Ελευθερίου αντί Κουμή και για την Πάφο Πολίτσι αντί Ράσιτς.

-81' Καλό σουτ του Πολίτσι, πέφτει σωστά και μπλοκάρει ο Κλέιμαν.

-84' Κίτρινη σε Καρώ για καθυστέρηση.

-90' Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

-ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Καρώ, Μπάγκαρντ, Σιρόκ, Χολτ, Ζίβουλιτς, Κουλς (70'Ντόβμπνια), Φόλπρεχτ, Νέμετς, Ζαχαρίου (66'Παναγιώτου), Ράσιτς (80'Πολίτσι).

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Κουμής (70'Ελευθερίου), Ενόχ, Ριέρα, Κολοκούδιας, Ζάρατε (70'Ρασμούσεν), Ουντότζι (64'Πίττας), Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Μέρτακκας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουλς, Χολτ, Καρώ - Ενόχ, Μουλαζίμης.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής:  Χριστοφόρου Μάριος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ