Ολοκληρώθηκε η συνάντηση/ΙΩΝΑΣ: "Παραμένει ως έχει η ΚΑΡΤΑ!"

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην παρουσία και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, η συνάντηση της ΚΟΠ για την κάρτα φιλάθλου. 

Συμφώνησαν όλοι πως για να υπάρχει καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων πρέπει να παραμείνει η διαχείριση του μητρώου φιλάθλου στον ΚΟΑ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ιωνάς Νικολάου ο θεσμός της κάρτας φιλάθλου παραμένει ως έχει, και θα γίνουν βελτιώσεις στα γήπεδα για να εφαρμόζεται καλύτερο το μέτρο.

Οι δηλώσεις του Υπουργού στα ΜΜΕ:

Για τις βελτιώσεις: «Χρειάζονται να γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα όσο αφορά της υποδομές των γηπέδων μας. Ο ΚΟΑ θα αξιολογήσει αυτές τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν και να αρχίσει σταδιακά η υλοποίηση τους. Αποφασίστηκε όπως εξετάσουμε περαιτέρω τους λόγους για τους οποίους φαίνεται ότι κάποιοι αποφεύγουν για να παρακολουθήσουν ένα αγώνα από το γήπεδο».

Για την κάρτα: «Αφού αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα, αφού επεξηγήθηκε πλήρως ο τρόπος με τον οποίο προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα, είναι κοινή η θέση όλων να παραμείνει η κάρτα ως έχει».