Το... ΜΟΙΡΑΣΑΝ στο "Αμμόχωστος" (Φώτος)

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 10η στροφή του πρωταθλήματος Cyta, Eρμής και Δόξα συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1.  Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ζατλ στο 73’, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Ταραλίδης στο  79΄.

Με τον ένα βαθμό όφελος ο Ερμής έφτασε τους επτά και η Δόξα στους έντεκα. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο και σας μετέφερε  όλα όσα έγιναν...

1' Έναρξη αναμέτρησης... 

3' Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες με κοντινές-σίγουρες πάσες να προσπαθούν να πάρουν ρυθμό και να γίνουν επικίνδινες. 

8'  Αρχίζει το παιχνίδι να παίρνει ρυθμό όμως για την ώρα οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου δεν αφήνουν να δημιουργηθούν ευκαιρίες. 

17' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή με πρωταγωνιστή τον Κειτά.  Βγήκε μόνος απέναντι στον  Γκρεμσλ ωστόσο καθυστέρησε και τον πρόλαβε στην έξοδο ο τερματοφύλακας της Δόξας. 

27΄ Πέναλτι ζήτησε ο Ερμής σε διεκδίκηση της μπάλας του Κεϊτά με τον Νελσίνιο. Ο διαιτητής ήταν κοντά στην φάση και έδειξε όπως δεν υπήρχε τίποτα το επιλήψιμο. 

28' Ευκαιρία για τη Δόξα. Μετά από λάθος του Αραμπατζή, ο Ζατλ τον πίεσε πριν κάνει το γέμισμα αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια και έδιωξε η άμυνα του Ερμή. 

30'  Δοκάρι για τον Ερμή σε σουτ του Κεϊτά. Ο επιθετικός του Ερμή βρήκε το κάθετο δοκάρι ωστόσο στην επαναφορά πήρε ξανά την μπάλα, έκανε τη σέντρα στον Μαύρου, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα. Το γκολ δεν μέτρησε αφού ο διαιτητής υπέδειξε τον Μαύρου σε θέση οφ σάιντ. 

39' Η Δόξα έχει την κατοχή ωστόσο δεν μπορεί να απειλήσει. Αντίθετα ο Ερμής που δίνει χώρο για να κτυπήσει σε ανοικτή άμυνα είναι πιο ενεργητικός μπροστά στην αντίπαλη εστία.

43' Καλή στιγμή για τη Δόξα μετά από ώρα με τον Λουίς Κάρλος. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0 

50' Tίποτα αξιόλογο μέχρι στιγμής.  Απόλυτα ισορροπημένο το ματς. 

54' Μικρή διακοπή λόγω τραυματισμού του Αραμπατζή στον ώμο. Τελικά ο ελλαδίτης κήπερ σηκώνεται και θα συνεχίσει κανονικά.  

60' Ο Ζατλ βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ κακό αφού η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία του Αραμπατζή. 

69' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα με τον Σαντίκ να κάνει την γυριστή κεφαλιά σε φάουλ-γέμισμα του Ζατλ. Η μπάλα έφυγε μόλις έξω... 

73' ΓΚΟΛ 0-1 ανοίγει το σκορ η Δόξα με τον Ζατλ.  Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Περέιρα από δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ζατλ μόνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

79’ ΓΚΟΛ 1-1 ισοφαρίζει ο Ερμής με τον Γιάννη Ταραλίδη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαρτίνιουκ από αριστερά ο ελλαδίτης μέσος με μονοκόματο σουτ έστειλε με δύναμη την μπάλα στην εστία της Δόξας για το 1-1. 

81’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή με τον Μαύρου. Έκανε το πλασέ αλλά ο Γκρέμσλ έπεσε έξοχα στην δεξιά του γωνιά και έδιωξε μπλόκαρε την μπάλα. 

86' Ανοικτό πλέον το παιχνίδι και φυσικά η υπόθεση νίκη. Πάνω κάτω η μπάλα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της λύτρωσης. 

90' Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων. 

Τέλος αγώνα... 1-1

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Πουτζιουρής (76' Γκουλόν), Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Μαύρου (82' Κιπιάνι), Πηλέας (70' Κατσατή), Κεϊτά, Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Εμπαλό.

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Περέιρα, Τίνκου, Σαντίκ, Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Χατζηβασίλης (76' Παπαφώτη), Ζατλ (93' Παβλοβ), Μιτρέα, Άδωνη (46' Μουκτάρης), Νελσίνιο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Κειτά / Σαντίκ, Άδωνη, Μουκτάρης, Νελσίνιο

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Κάττου Ιωάννης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ