"Έβρεξε" πέναλτι και έγινε της ανατροπής! (Φώτος)

Ματσάρα στο Μακάρειο με μεγάλη νικήτρια την Δόξα. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με μεγάλους πρωταγωνιστές Σαντίκ και Γκρεμσλ κέρδισε με 3-2 την Πάφο. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Σαντίκ κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς με Ράσιτς - Ανγκούλο και θα μπορούσαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι στο 56’με τον Κολομβιανό εξτρέμ. Ο Ανγκούλο έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, με τον Γκρεσμλ να «κρατάει» ζωντανή την Δόξα. Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία και με γκολ-πέναλτι του Σαντίκ και το ωραίο τελείωμα του Παβλόφ πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη. Τρία πέναλτι στο Μακάρειο, υπό συνεχή βροχή έγινε ο αγώνας. Μοιραίος για την Πάφο ο Χολτ που υπέπεσε σε δυο πέναλτι. Στους 14 βαθμούς έφθασε η Δόξα, στους 8 έμεινε η Πάφος. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο Μακάρειο και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.​

Το ΦΙΛΜ του αγώνα...

- Έναρξη στο ματς

- 4' Πρώτη τελική για την Πάφο με το σουτ του Κουλς να καταλήγει άουτ

-7΄ Καλή προϋπόθεση για τη Δόξα με τον Νελσίνιο να μπαίνει από πλάγια στην περιοχή, με το γύρισμα του όμως να αποκρούεται από αμυντικούς της Πάφου

9' Καλή φάση για την Πάφο... Μπαλιά του Ανγκούλο, κεφαλιά του Ζάντερ με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω!

-11΄ Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα. Εκτός ο Μπόλιεβιτς μέσα ο Τίνσου

- 20' Κίτρινη κάρτα στον Μιτρέα

- 24' ΠΕΝΑΛΤΙ για την Δόξα. Ο Λουίς Κάρλος έπιασε το σουτ, η μπάλα κτυπάει στο χέρι του Χολτ. Κίτρινη στον αμυντικό της Πάφου.

- 25' ΓΚΟΛ γαι την Δόξα, ο Σαντίκ είναι εύστοχος από τα 11 βήματα.

- 28' Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο, εντυπωσιακή απόκρουση του Γκρεσμλ σε κόρνερ.

- 29' ΓΚΟΛ για την Πάφο και 1-1! Ο Ράσιτς με κεφαλιά "καρφώνει" την μπάλα στα δίκτυα της Δόξας.

- 30' Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο να γυρίσει το ματς. Ο Ανγκούλο από τα δεξιά γύρισε στην περιοχή, ο Κούλς σε θέση βολής έπιασε την κεφαλιά, αποκρούει δύσκολα ο Γκρεσμλ.

- 37' Ωραία προσπάθεια από τον Ζατλ που υποδέχτηκε άψογα την μπάλα στο ύψος της περιοχής, γύρισε και σούταρε στην αγκαλιά του Μολ.

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 47' ΠΕΝΑΛΤΙ για την Πάφο. Ο Ευσταθίου με το πόδι ρίχνει κάτω στο έδαφος τον Ανγκούλο.

- 48' ΓΚΟΛ για την Πάφο που γυρίζει το παιχνίδι. Ο Ανγκούλο είναι εύστοχος και κάνει το 1-2.

- 52' Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ράσιτς που πήρε την μπάλα από το κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, "έσπασε" την μπάλα στα δεξιά και ο Ανγκούλο με δυνατό συρτό σουτ ανάγκασε τον Γκρεμσλ σε δύσκολη απόκρουση.

- 56' "Αγγίζει" και τρίτο γκολ η Πάφος αλλά ο Ανγκούλο αστοχεί από πολύ κοντά. Ο Κολομβιανός πήρε ωραία πάσα από τον Ζάντερ, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γκρεσμλ αλλά το πλασέ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον κίπερ της Δόξας.

- 61' ΠΕΝΑΛΤΙ για την Δόξα. Ο Χόλτ γλίστρησε και έριξε στο έδαφος τον Ζατλ.

- 62' ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχους. Ο Σαντίκ είναι ξανά εύστοχος και ισοφαρίζει σε 2-2!

- 73' ΓΚΟΛ για την Δόξα. Ο Παβλόφ κάνει το 3-2. Ο Σαντίκ βρίσκει τον Παβλόφ και με το αριστερό νικάει τον Μολ για το προβάδισμα των γηπεδούχων.

82΄Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα με τον Κάρλος να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μολ, όμως να στέλνει την μπάλα έξω!

85’ Ο Παβλοφ κάνει κακό σουτ αστοχώντας από καλή θέση

Τέλος αγώνα!

Εντεκάδες

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου (Παβλόφ 55'), Μουκτάρης, Σαντίκ, Λουίς Κάρλος (Χατζηβασίλης 83'), Μπόλιεβιτς (Τίνκου 11'), Ασαμόα, Ζατλ, Μιτρέα, Νέλσίνιο

Στον πάγκο: Λοϊζου, Φερνάντεζ,  Άδωνη, Παχίπης

Πάφος: Μολ, Χολτ (Σίμο 81'), Σιρόκ, Ράσιτς, Ζάντερ (Φιλιώτης 68΄), Κουλς (Πολίτσι 77΄), Φόλπρεχτ, Μπάγκαρντ, Ντέμεκ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο

Στον πάγκο: Πέτρου, Αντωνίου, Καρώ, Πάβελ

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νικήτα Στέλιος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ