ΑΝΕΤΗ, πεντάστερη και πρόκριση (φώτος)

Η Πάφος ήταν το φαβορί της αναμέτρησης στο Μακάρειο κι΄αυτό φάνηκε επί χόρτου μετά το 5-0  απέναντι στον Ολυμπιακό. Άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τους φιλοξενούμενους. Τα γκολ για την ομάδα του Κόπιτς πέτυχαν οι Φόλμπρεχτ, Νέμετς, Ράσιτς (2) και Παναγιώτου. Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Ολυμπιακός ο οποίος θυμίζουμε αντιμετωπίζει τον Οθέλλο το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας. Το www.kerkida.net ήταν στο Μακάρειο. 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης… 

Σέντρα στο ματς

5΄Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση το παιχνίδι.

10’ Πρώτη τελική στο παιχνίδι για την Πάφο. Ο Νέμετς μπήκε στην περιοχή από πλάγια και με το αριστερό έκανε το σουτ το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

12΄Ευκαιρία για την Πάφο. Ο Ζάντερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής, έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Γιωργαλλίδης. Στην συνέχεια η κεφαλιά του Ανγκούλο έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

19΄ΓΚΟΛ για την Πάφο με σουτ του Φόλμπρεχτ εκτός περιοχής.

**Πάντως είχαμε διαμαρτυρίες από τους μαυροπράσινους στην φάση του γκολ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για χέρι του Ράσιτς πριν δώσει την πάσα στον σκόρερ. 

28΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ανγκούλο, πάνω από τα δοκάρια του Γιωργαλλίδη η μπάλα. 

35΄Πέναλτι για την Πάφο! Το κέρδισε ο Ανγκούλο από τον Γιωργαλλίδη. Έντονες διαμαρτυρίες και πάλι από τους γηπεδούχους προς το πρόσωπο του διαιτητή. 

36΄ΓΚΟΛ για την Πάφο, εύστοχος ο Νέμετς από την άσπρη βούλα, 0-2 στο Μακάρειο. 

44΄ΓΚΟΛ για την Πάφο με σουτ του Ράσιτς εντός της περιοχής, 0-3. Καθάρισε το παιχνίδι και την πρόκριση η παφιακή ομάδα.

45΄Ο Ολυμπιακός κερδίζει ένα κόρνερ το οποίο περνά ανεκμετάλλευτο.  

ΤΕΛΟΣ στο πρώτο ημίχρονο

Ξεκίνησε το 2ο μέρος

47΄ΓΚΟΛ για την Πάφο που κάνει με την έναρξη του 2ου μέρους, τέσσερα τα τέρματα της. Σκόρερ και πάλι ο Ράσιτς με πλασέ, 0-4 στο Μακάρειο. 

66΄Δύο συνεχόμενα κόρνερ για τον Ολυμπιακό, δεν προβλημάτισαν τον Μολ.

70΄Σουτ από μακριά του Πολίτσι, δύσκολα ο Γιωργαλλίδης. 

75΄ΓΚΟΛ για την Πάφο με τον Παναγιώτου. Ωραία ενέργεια από τον ακραίο μπακ της Πάφου ο οποίος από δεξιά μπήκε στην περιοχή και αφού είδε τον Γιωργαλλίδη να αποκρούει σε πρώτο χρόνο το σουτ του, με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 0-5.

82΄Η Πάφος ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες. Ο Λελιούκιν τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει με την Κόπιτς να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του από τον πάγκο. 

90΄Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Κίτρινες: -/Ράσιτς

Ολυμπιακός: Γιωργαλλίδης, Πουγιούκκας, Οπόνγκ, Μίγγος (56΄Λεονάρντο) Σαμάρας, Σάββα (61΄Ροζέριο) Γιωργκάτζης, Μέντεζ, Ανδρέου (50΄Πιερμάιρ) Παπαγεωργίου, Κρνίσκι

Πάφος: Μολ, Καρώ, Ράσιτς (60΄Κουλς) Ζάντερ, Παναγιώτου, Φόλμπρεχτ (70΄Ντόβμπνια) Μπανγκάρντ, Ζίβουλιτς, Λελιούκιν Ανγκούλο, Νέμετς (63΄Πολίτσι)

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Σαμάρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας