ΑΕΛ και ΚΥΠΕΛΛΟ: Παναγιώτης πέρσι, Παναγιώτης και φέτος! (Δηλώσεις)

Πριν από ένα χρόνο, ήταν ο λόγος που η ΑΕΛ έπεσε θύμα έκπληξης καθώς η Αγία Νάπα έκανε το... θαύμα και τη νίκησε 2-1, αφήνοντας την εκτός Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μάριου Κκαρά έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας τους "γαλαζοκίτρινους" από τη συνέχεια του Κυπέλλου, στο ΓΣΖ, σε νοκ-άουτ αγώνα για την πρώτη φάση της διοργάνωσης και προκρίθηκε στους «16». Ελάχιστοι περίμεναν πως μια μεγάλη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως η ΑΕΛ, θα έμενε εκτός κυπέλλου από ομάδα Β’ Κατηγορίας.

Χάρις τον (τότε) τερματοφύλακα της Παναγιώτη Παναγιώτου ο οποίος είχε σωρεία επεμβάσεων, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Ντόσσα. Αυτό που λίγοι πρόσεξαν ήταν πως ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας αγωνίστηκε και στο χθεσινό αγώνα της ΑΕΛ για το Κύπελλο, αυτή την φορά με τη φανέλα της Ομόνοιας Αραδίππου.

Το kerkida.net επικοινώνησε με τον Παναγιώτη ο οποίος μας μίλησε για τον αγώνα…

Λίγα λόγια για το παιχνίδι..

"Αρχικά για το παιχνίδι γνωρίζαμε από την αρχή ότι η κλήρωση για μας ήταν δύσκολη. Στόχος για μας ήταν να απολαύσουμε αυτή τη ευκαιρία, να παίξουμε με την πρώτη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα και να ακολουθήσουμε το πλάνο προσπαθώντας να κτίσουμε το παιχνίδι από πίσω χωρίς να έχουμε κάτι να χάσουμε. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στα πρώτα λεπτά και μετά παρότι ότι πατούσαμε στη περιοχή δεν ήμασταν απειλητικοί. Ήταν μια σημαντική εμπειρία για όλους για να δούμε που βρισκόμαστε".

Πριν από ένα χρόνο πανηγύριζες με τη φανέλα της Αγίας Νάπας την πρόκριση πάνω στην ΑΕΛ. Ήσουν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς απέκρουσες πέναλτι του Ντόσσα Τζούνιορ. Φέτος βρέθηκες να φοράς την φανέλα της Ομόνοιας και η κλήρωση σε βρήκε πάλι απέναντι στην ΑΕΛ πάλι μέσα στο ΓΣΖ. Πώς το αντιμετώπισες;

"Είναι αλήθεια ότι τέτοια περίοδο πέρσι καταφέραμε να αποκλείσουμε την ΑΕΛ. Έμελλε να κληρωθεί η ομάδα μου και φέτος με την ΑΕΛ. Είναι ωραίο να ξαναβρεθείς αντιμέτωπος με δυνατή ομάδα Α' Κατηγορίας γιατί μετράς τις δυνάμεις σου απέναντι τους. Πέρσι μας βοήθησε το γκολ στο 2ο λεπτό και μας έκανε να το πιστέψουμε περισσότερο αντιθέτως φέτος δεχτήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά.

Ήταν στο 87ο λεπτό αν θυμάμαι καλά και ήμασταν μπροστά στο σκορ. Ήξερα ότι αν κατάφερνα να αποκρούσω το πέναλτι θα ήμασταν στην επομένη φάση του Κυπέλλου. Ο Ντόσσα είναι ένας ποδοσφαιριστής που βλέπει τον τερματοφύλακα στις εκτελέσεις του και νομίζω αυτό ήταν που με βοήθησε γιατί έκανα αντίθετες προσποιήσεις. Χαρούμενος για την απόκρουση αυτή όμως ταυτόχρονα περήφανος για την νίκη και τη πρόκριση της ομάδας".

Όσο αφορά την ομάδα…

"Η ομάδα πέρασε μια κρίση μπορώ να πω με ανεπιτυχή αποτελέσματα… Επιστρέψαμε στα νικηφόρα αποτελέσματα ευελπιστώντας σε συνεχεία αυτών. Στόχοι της ομάδας είναι μια αξιοπρεπής παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα".

Μια πρόβλεψη για τον φετινό Κυπελλούχο…

"Για το ποιος θα πάρει το κύπελλο νομίζω θα κοντραριστούν οι 4 ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα".