Το άξιζε, το ΓΥΡΙΣΕ… συνεχίζει! (φώτος)

Η Ανόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Δόξα όμως ήταν καλύτερη, πίεσε, ισοφάρισε και  έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 3-1 της ομάδας της Κατωκοπιάς. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιούργκεν Στρέπελ, δεύτερη στο πρωτάθλημα. 

Το σκορ άνοιξε ο Σαντίκ μόλις στο 9ο λεπτό. Στο 20΄ο Πράνιτς από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-1. Το 2-1 για την Κυρία πέτυχε ο Μπεσάτ στο 52΄ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο εξαιρετικός Κατσιαράβα στο 80΄. Το www.kerkida.net ήταν στο ΠΑΠ: 

Έναρξη αναμέτρησης...

2' Πρώτη καλή στο παιχνίδι για τη Δόξα. Μετά από σέντρα του Κάρλος, ο Ζατλ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

7'  Η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Κατσαράβα στην περιοχή σε μια μονομαχία με τον Άδωνη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν κοντά στην φάση και έδειξε όπως το παιχνίδι συνεχιστεί.  Η επαναληπτική προβολή έδειξε ότι υπήρχε επαφή και θα μπορούσε να δοθεί παράβαση. 

9' ΓΚΟΛ 0-1 η Δόξα με τον Σαντίκ. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων βρήκε ελεύθερο χόρο καιμε εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα με δύναμη ψηλά στη δεξία γωνιά του Δημητρίου.

15' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα να πετύχει δεύτερο γκολ. Μετά από λάνθασμένη έξοδο του Δημητρίου (σ.σ δεν βρήκε την μπάλα), ο Σαντίκ το εκμεταλεύτηκε και έκανε το πλασέ όμως ο Σίλντενφελντ με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. 

18' Πέναλτι κερδίζει η Ανόρθωση σε μαρκάρισμα του Άδωνη στον Κατσαράβα. 

20' ΓΚΟΛ 1-1 η Ανόρθωση... Ο Πράνιτς ευστοχει στο πέναλτι και 1-1!

30΄Δοκάρι για την Δόξα! Ήταν το πολύ δυνατό σουτ από τον Κάρλος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Δημητρίου, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. 

31΄Ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Κατσιαράβα από πλάγια, γύρισε στον Μπέκα ο οποίος μόνος απέναντι στο τέρμα έστειλε την μπάλα έξω, πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση! 

44΄Ατομική ενέργεια από τον Κάρλος, μπήκε στην περιοχή όμως ανακόπηκε από τον Δημητρίου την στιγμή που προσπάθησε να κάνει την τελική του προσπάθεια.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις

45+2΄Ευκαιρία για την Ανόρθωση! Σουτ από τον Μπεσάτ, ασταθώς απέκρουσε ο Γκρεμσλ με τον Κατσιαράβα να μην μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας. 

45+3΄ Σουτ από τον Κάρλος εντός της περιοχής κόντραρε η μπάλα και απέκρουσε ο Δημητρίου. 

Τέλος πρώτου μέρους

Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο

50΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Πράνιτς γύρισε όμορφα στην περιοχή την μπάλα, εκεί όπου ο Κατσιαράβα με σουτ στην κίνηση δεν βρήκε στόχο. 

**Η Ανόρθωση μπήκε με όρεξη στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ που χρειάζεται. 

52΄ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση με τον Μπεσάτ, 2-1! Ωραία ενέργεια από τον Κατσιαράβα, πάλεψε με τους αμυντικούς της Δόξας, μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το σουτ με τον Γκρεμσλ να αποκρούει. Στην επαναφορά ο Μπεσάτ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 2-1! 

57΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση! Ο Κατσιαράβα από πλάγια, νίκησε τον αμυντικό της Δόξας, έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής και πλάγια, γύρισε στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο Μπέκα απέναντι από την εστία, έκανε κακό σουτ! 

58΄Απειλεί η Δόξα με τον Σαντίκ. Ο σκόρερ των φιλοξενουμένων ανάμεσα στους αμυντικούς της Ανόρθωσης έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν αδύναμη με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Δημητρίου.

69΄Αναγκαστική αλλαγή για την Ανόρθωση. Στη θέση του Πράνιτς πέρασε ο Εγγλέζου. 

73΄Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Ο Περέιρα έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κάρλος μόνος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα έξω. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη φάση για την Δόξα στο 2ο μέρος.

74΄Ο Κατσιαράβα μοιράζει στον Εγγλέζου ο οποίος εντός της περιοχής με σουτ στην κίνηση ήταν άστοχος.  

77΄Ευκαιρία για την Ανόρθωση να πετύχει και τρίτο γκολ. Ο Εγγλέζου ήταν αυτός που βρέθηκε σε θέση βολής εντός της περιοχής και πλάγια, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πήγε πάνω στο σώμα του Γκρεμσλ.

80΄ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση που κλειδώνει το παιχνίδι, 3-1! Ο Κατσιαράβα έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, τσίμπησε την μπάλα προλαβαίνοντας στην έξοδο τον Γκρεμσλ στέλνοντας την στα δίκτυα. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Ανόρθωση: Δημητρίου, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς (69΄Εγγλέζου) Βίκτορ, Κοφί (90+1 Κάτσαρ) Ράγιος, Μπεσάτ, Μικελτάντζε (75΄Κυριάκου) Κατσαράβα

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Τίνκου, Μουκτάρης, Σαντίκ, Λουίς Κάρλος, Ασαμόα, Ζατλ, Μιτρέα, Άδωνη (41΄Μπόλιεβιτς) Νέλσον 

Κίτρινες: -/Άδωνη, Μουκτάρης 

**Χάνει τον επόμενο αγώνα ο Μουκτάρης καθώς ήταν στο όριο. 

*Διαιτητής ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή. Πρώτος βοηθός ο Χαραλάμπος Χαράλαμπους και δεύτερος ο Πέτρος Πέτρου. Τέταρτος διαιτητής ο Βασίλης Δημητρίου.

-ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13η): Δόξα–ΑΕΛ / Ανόρθωση-Πάφος Fc

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ