Το ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ πλάνο/ Επαφές με ΦΥΤΑΝΙΔΗ

Πέραν των αγωνιστικών, στην Ένωση βρίσκονται σε εγρήγορση και στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι «βυσσινί» ξεκίνησαν από νωρίς της προεργασίες τους, θέλοντας να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις χωρίς ωστόσο να ξεφεύγουν απ’ τα οικονομικά πλαίσια που έχουν οριστεί και τα οποία είναι υποχρεωμένοι να τα σεβαστούν. Αν και η ομάδα δείχνει να χρειάζεται ενίσχυση σε περισσότερες θέσεις, εντούτοις με βάση τα οικονομικά δεδομένα την παρούσα φάση μόνο σε μια θέση μπορεί να γίνει προσθήκη.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ έχουν αποφασίσει να… ρίξουν το βάρος στο κέντρο της άμυνας και στην θέση αυτή υπάρχει η πρόθεση για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με ποιότητα και εμπειρία, που θα έχει τις προοπτικές να αποτελέσει και τον ηγέτη της ομάδας στα μετόπισθεν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Σωκράτη Φυτανίδη. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν ότι ο πολύπειρος Ελλαδίτης στόπερ είναι ψηλά στην λίστα της ΕΝΠ και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές μαζί του για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι εφικτή μια τέτοια κίνηση.

Ο Φυτανίδης είναι 34 ετών και κουβαλά σπουδαία καριέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο ενώ αρκετές φορές στο παρελθόν το όνομα του συνδέθηκε με άλλες Κυπριακές ομάδες.

Παράλληλα, στα υπόψη βρίσκεται και 22χρονος ποδοσφαιριστής που έχει ως παράσημο την κατάκτηση του παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική του U21…