ΣΟΥΠΕΡ Αλκή… «τεσσάρα» στον Ερμή! (Φώτος)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Αλκή. Η «Αθάνατη» κέρδισε με 4-2 τον Ερμή και τον άφησε στον πυθμένα. Η ομάδα του Κώστα Σακκά δίδαξε στον αγωνιστικό χώρο πως παίζεις την ιδανική αντεπίθεση και με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Σταύρου, Σπόλιαριτς, Μπελαμεϊρί και Ιβάν Κάρλος έριξαν τέσσερα γκολ στην ομάδα του Ντε Ντέους στα πρώτα 30 λεπτά. Στους 10 βαθμούς η Αλκή και μεγάλη «ανάσα», προβληματισμός στον Ερμή που έμεινε στους 7. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο N. Papas Group Αμμόχωστος και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα

- Έναρξη στο παιχνίδι

- 5' Ωραίο σουτ του Σταύρου εκτός περιοχής, ο Παπαδόπουλος έπεσε και μάζεψε σταθερά. Πρώτη τελική για την Αλκή.

- 6' Πρώτη καλή φάση και για τον Ερμή. Ο Φυλακτού εκτός περιοχής έκανε το συρτό σουτ, δύσκολη απόκρουση του Πάρντο σε κόρνερ.

- 7' ΓΚΟΛ για τον Ερμή. Ο Ταραλίδης ανοίγει το σκορ! Ωραίο γκολ από τον πρώτο σκόρερ του Ερμή που με εναέριο βολέ νίκησε τον Ούρκο Πάρντο. Έφθασε στα 4 γκολ ο Ταραλίδης.

- 9' Απευθείας φάουλ του Ταραλίδη, δύσκολη απόκρουση του Πάρντο.

- 10' ΓΚΟΛ για την Αλκή. Ο Σπόλιαριτς ισοφαρίζει σε 1-1! Άψογο πλασέ του Ματίας που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και νίκησε τον Παπαδόπουλο.

- 11' Μεγάλη ευκαιρία για την Αλκή για να "γυρίσει" το παιχνίδι. Ο Σπόλιαριτς από τα αριστερά βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, έκανε το πλασέ η μπάλα βρίσκει στο σώμα του κίπερ των γηπεδούχων και καταλήγει κόρνερ.

Φοβερό δεκάλεπτο στο παιχνίδι με φάσεις και δυο γκολ.

- 13' ΓΚΟΛ για την Αλκή. Ο Σταύρου κάνει το 1-2! Συνδυάζονται άψογα οι ποδοσφαιριστές του Σακκά με Σπόλιαριτς, Μπελαμεϊρί και τον σκόρερ Σταύρου να "κρύβουν" την μπάλα. Ο Κύπριος εξτρέμ πήρε θαυμάσια πάσα από τον Μπελαμεϊρί και δεν λάθεψε απέναντι στον Παπαδόπουλο.

- 17' Πήγε να βγάλει φάση η Αλκή με τον ταχύτατο Μπελαμεϊρί. Ο Γάλλος εξτρέμ έφυγε στον χώρο πήρε την μπάλα από τα αριστερά "γύρισε" στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος με σωτήρια επέμβαση μαζεύει προ του Σταύρου.

- 19' Σουτ του Κιπιάνι, κόρνερ για τον Ερμή.

- 22' ΓΚΟΛ για την Αλκή. Ο Μπελαμεϊρί κάνει το 1-3. Φοβερός ο εξτρέμ της Αλκής που κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Ακόστα με μακρινό γέμισμα είδε τον σκόρερ να φεύγει πίσω από την πλάτη του Ερμή και με υποδειγματικό σταμάτημα την έφερε στο δεξί και με σουτ νίκησε ξανά τον Παπαδόπουλο.

- 29' ΓΚΟΛ για την Αλκή. Ο Ιβάν Κάρλος φεύγει μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, πλασάρει σωστά και σημειώνει το 1-4.

- 34' Εκτέλεση φάουλ από τον Ερμή, ο Γκουλόν πιάνει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή, εξαιρετική απόκρουση ο Πάρντο!

- 36' Σουτ του Μαύρου αποκρούει ο Πάρντο, στην επαναφορά ο Φυλακτού κάνει το σουτ σώζει ο Μαρτίνος σε κόρνερ.

Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις...

ΤΕΛΟΣ στο ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 54' Πήγε να βγάλει αντεπίθεση η Αλκή με τον Κάρλος να "σπάει" την μπάλα στον Μπελαμειρί, ο Γάλλος έκανε κακή επιλογή και χάθηκε μια σημαντική προϋπόθεση.

- 56' Ευκαιρία για την Αλκή. Ο Μπελαμεϊρί από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, έσπασε την κατάλληλη στιγμής στον Σπόλιαριτς, αυτός έκανε το συρτό σουτ η μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

- 57' Ο Ιβάν Κάρλος "αγγίζει" και πέμπτο γκολ για την Αλκή το πλασέ του φεύγει άουτ!

-58' Κίτρινη κάρτα στον Μαλόν

- 59' Κίτρινη κάρτα στον Τραϊτσέφσκι (χάνει τον επόμενο αγώνα)

- 66' Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ιβάν Κάρλος, ο επιθετικός της Αλκής κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

- 70' Δυνατό σουτ του Φυλακτού, άστοχο.

- 77' ΓΚΟΛ για τον Ερμή. Ο Κατσιατής σκοράρει από κοντά και κάνει το 2-4. Ο Γεωργίου έκανε το σουτ η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και από κοντά ο Κύπριος φορ μείωσε για τον Ερμή.

- 78' Ευκαιρία για την Αλκή. Ο Ιβάν Κάρλος σε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο δεν καταφέρνει να κάνει το 2-5. Απόκρουση του κίπερ του Ερμή.

- 82' Πρώτη κίνηση για την Αλκή. Χαραλάμπους στην θέση του Σπόλιαριτς.

- 85' Δοκάρι για τον Ερμή. Σουτ εκτός περιοχής του Ταραλίδη η μπάλα βρίσκει στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια φεύγει παράλληλα από την γραμμή τέρματος.

- 87' Διπλή σπουδαία ευκαιρία του Μάριου Ηλία. Ο Παπαδόπουλος σώζει τον Ερμή από ένα πέμπτο τέρμα.

Τέσσερα τα λεπτά της καθυστέρησης.

Tέλος

Εντεκάδες

Ερμής: Παπαδόπουλος, Γκουλόν, Πουτζουρής (Δημητρίου 62'), Ταραλίδης, Μαύρου, Ντεβέσα, Κιπιάνι (Κατσιατής 70'), Μαλόν, Φυλακτού, Εμπαλό (Ψάλτης 26'), Γεωργίου

Στον πάγκο: Φιρινίδης,  Μπανούσης, Χριστοδούλου, Λύτρας, Πούννας

Αλκή: Πάρντο, Σταύρου, Ιβάν Κάρλος (Ηλία 85'), Μπελαμεϊρί (Κωνσταντίνου 88'), Χαρή, Σπόλιαριτς (Χαραλάμπους 82'), Χριστοφή,Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες

Στον πάγκο: Κινονές, Παναγή, Σερφά, Αντωνίου, Τοούλιας, Βασιλείου

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νικήτα Στυλιανός
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γεώργιος
4ος Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ