Νωρίτερα σε... Ηλίας Πούλλος-Pari Match Αρχάγγελος

Ολοκλήρωσαν οι "αιώνιοι" την προετοιμασία τους και μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι. 

Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ θέλουν το τρίποντο ο καθένας για τους δικούς του λόγους και φυσικά το γόητρο που παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια ντέρμπι. Οι δυο ομάδες πήραν τις τελευταίες οδηγίες από τα προπονητικά επιτελεία με τους Αναστασίου και Τραμεντζάνι να καταστρώνουν τα πλάνα για τη νίκη.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής που κερδίζει το ΑΠΟΕΛ μετά τον Τόνι Σαβέφσκι και να συνεχίσει την δουλειά με στόχο την άνοδο του "τριφυλλιού" στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα πάει με την ίδια συνταγή στο ντέρμπι και μέσω της καλής τακτικής προσέγγισης να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντίπαλου.

Από την άλλη ο Πάολο Τραμεντζάνι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίζουν από εκεί που έμειναν με την Νέα Σαλαμίνα. Η συνεχής βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και το ανέβασμα των πλείστων ποδοσφαιριστών να φέρει ακόμη μια νίκη επί του "αιώνιου" αντίπαλου. Ο Ιταλός κόουτς είναι σχεδόν βέβαιο πως θα διατηρήσει τον σχηματισμό με τους τρεις αμυντικούς και το ίδιο πλάνο όπως με Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα.