Γαλαζοκίτρινο το αιώνιο με ΦΟΒΕΡΟ Αλ Τάμαρι! (φώτος)

Το ΑΠΟΕΛ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ομόνοια, με δύο γκολ του Ιορδανού μέσα σε τρία λεπτά, κατάφερε να επικρατήσει των πρασίνων με 2-1.

Η Ομόνοια βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Γκόμεθ να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ στο 29ο λεπτό και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να έχουν προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό και να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Ένα τρίλεπτο ωστόσο (66΄και 69΄) ήταν αρκετό για τον φοβερό Μούσα Αλ Τάμαρι ο οποίος γύρισε το παιχνίδι δίνοντας ακόμα μια νίκη σε αιώνιο ντέρμπι στο ΑΠΟΕΛ.

Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Ομόνοια έπειτα από την αποβολή στα τελευταία λεπτά του Παναγή.

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο… 

Σέντρα στο ματς... 

2΄Πρώτο σουτ στο ματς για την Ομόνοια. Από πολύ μακριά ο Κούσουλος, δεν βρήκε στόχο, έξω η μπάλα. 

3΄Σουτ από τον Νατέλ εκτός περιοχής, δεν ανησύχησε ο Παναγή. 

4΄Νέο σουτ από τον Νατέλ, μπλόκαρε ο Παναγή. 

**Ωραίο στιγμιότυπο από τον φακό του Kerkida με τον Παναγή να ντριμπλάρει τον Αλ Τάμαρι. Ριψοκίνδυνη αλλά επιτυχημένη η ενέργεια του γκολκίπερ της Ομόνοιας. 

6΄Το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι για την Ομόνοια. Το κέρδισε ο Λόρα. Εκτέλεσε ο Γκόμεθ, δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στην εστία του Βάτερμαν. 

Πολύ λίγος ο κόσμος στο στάδιο… (ΕΔΩ φώτος από τις εξέδρες)

8΄Ο Τάμαρι έπεσε στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Δεν υπήρχε παράβαση. 

12΄Ωραία σέντρα από τον Σοάρες από δεξιά μέσα στην περιοχή. Προσπάθησε για την κεφαλιά ο Ματ όμως δεν κατάφερε να της δώσει τροχιά προς την εστία. 

16΄Φάουλ σε καλό σημείο για το ΑΠΟΕΛ, λίγο έξω από την περιοχή. Το κέρδισε ο Ντε Βινσέντι από τον Λοέ. 

Εκτέλεσε απευθείας ο Αργεντινός, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παναγή. 

Ήταν η πιο αξιόλογη φάση στο παιχνίδι ως τώρα και ήρθε από στημένο. 

**Εδώ η φάση του φάουλ και η απόκρουση.

22΄Απειλεί το ΑΠΟΕΛ. Εκτέλεση φάουλ από τον Ντε Βινσέντι. Η μπάλα έμεινε στην περιοχή, έφτασε στον Ενσούε ο οποίος από πλάγια έκανε το σουτ χωρίς να βρει στόχο. Στη φώτο πιο κάτω η φάση.

26΄Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ με τον Ζαχίντ. Ωραία ενέργεια από τον Ντε Βινσέντι, ελευθερώθηκε, έδωσε στον Πακιστανό ο οποίος εντός της περιοχής με πλασέ, νικήθηκε από τον Παναγή. 

29΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια, 1-0! Πανέμορφο από τον Γκόμεθ. Ο Ισπανός έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή από τον Μοράις, είδε τον Βάτερμαν εκτός θέσης και τον… “κρέμασε” για το 1-0 στο ΓΣΠ. Εντυπωσιακό γκολ από τον Ισπανό μέσο. 

**Στη φώτο το γκολ

32΄Ο Ματ προσπάθησε να αποφύγει τον Βάτερμαν και να βρεθεί προ κενής εστίας όμως ο Ολλανδός έπεσε και έδιωξε σωστά την μπάλα. Ο Άγγλος έπεσε όμως δεν υπήρχε παράβαση. 

38΄Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ντε Βινσέντι με σουτ εκτός περιοχής, είδε τον Παναγή να αποκρούει ασταθώς. Στην συνέχεια δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στην πράσινη εστία. 

40΄Κίτρινη στον Λόρα για φάουλ στον Νατέλ. Χάνει τον επόμενο αγώνα της Ομόνοιας. 

41΄Μεγάλη επέμβαση από τον Παναγή! Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας είπε “όχι” σε πλασέ εντός της περιοχής στον Ζαχίντ. 

45΄Δύο λεπτά ο χρόνος καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος. 

45+1΄Κίτρινη στον Γκόμεθ, κι΄αυτός ήταν στο όριο και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι της Ομόνοιας. 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46΄Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το 2ο μέρος η Ομόνοια. Εκτός οι Λοέ και Γκόμεθ, μέσα οι Κατελάρης και Ζίβετς. 

49΄Σουτ από τον Ζίβετς εκτός περιοχής του Βάτερμαν, η μπάλα κοντράρει και πάει σε κόρνερ.

54΄Κίτρινη στον Μερκή για φάουλ στον Ζίβετς. 

**Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο 2ο μέρος. Η Ομόνοια βρίσκεται μπροστά στο σκορ και προσπαθεί με σίγουρες πάσες και προσοχή στη άμυνα να ελέγξει τον ρυθμό. Απ΄την άλλη το ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να ξεκλειδώσει την άμυνα των πρασίνων και να φτάσει στην ισοφάριση. Το 1-0 παραμένει στο ΓΣΠ. 

56΄Πρώτη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ στο 2ο μέρος με τον Αλ Τάμαρι. Σέντρα του Ενσούε από δεξιά, στη καρδιά της περιοχής ο Ιορδανός έπιασε την κεφαλιά, μάζεψε ο Παναγή. 

59΄Σουτ από τον Καζού, πάνω από τα δοκάρια.

64΄Μακρινό σουτ από τον Ντε Βινσέντι, δεν ανησυχεί ο Παναγή. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ προσπαθούν με σουτ να απειλήσουν την εστία της Ομόνοιας στο 2ο μέρος.  

66΄ ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ με τον Τάμαρι! Έγινε σέντρα στην περιοχή της Ομόνοιας, η μπάλα έφτασε στον Ιορδανό ο οποίος αμαρκάριστος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

69΄ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ, το γυρίζει σε τρία λεπτά ο Αλ Τάμαρι! Ο Ιορδανός πήρε την μπάλα από πλάγια, κινήθηκε παράλληλα εκτός περιοχής, δεν μπόρεσε κανείς να τον ανακόψει και με σουτ έκανε το 2-1! Φοβερή ενέργεια από τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ!  

72΄Αναγκαστική αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Εκτός ο τραυματίας Μερκής, τη θέση του πήρε ο Βούρος.

74΄Γυριστό από τον Ραμίρεζ εντός περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βάτερμαν. 

**Η Ομόνοια έχασε τον Ιορδανό μέσα σε τρία λεπτά κι΄αυτός πέτυχε δύο γκολ. Εντυπωσιακός ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ ο οποίος γύρισε μόνος του το παιχνίδι. 

Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, 2-1 μπροστά στο σκορ το ΑΠΟΕΛ. 

85΄Ωραία ενέργεια από τον Τάμαρι, έδωσε στον Ντε Βινσέντι ο οποίος εντός της περιοχής έκανε το σουτ. Κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ η μπάλα. 

ΚΟΚΚΙΝΗ για την Ομόνοια 87΄Ο Τάμαρι έφυγε ταχύτατα προς την περιοχή. Ο Παναγή βρήκε εκτός περιοχής και έριξε στο έδαφος τον Ιορδανό. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον διεθνή τερματοφύλακα των πρασίνων. Στον άσο για τα επόμενα λεπτά ο Κούσουλος. 

Με απευθείας κόκκινη αποβλήθηκε ο Παναγή.

90΄Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, η νίκη στο ΑΠΟΕΛ!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Βύντρα, Πρετσέ, Λόρα, Λόπεθ, Λοέ (46΄Κατελάρης) Κούσουλος, Σοάρες (83΄Μόντες) Γκόμεθ (46΄Ζίβετς) Ραμίρες, Ντάρμπισαιρ

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Ενσούε (84΄Γκέντσογλου) Μερκής (72΄Βούρος) Καρλάο, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Ζαχίντ, Τάμαρι, Νατέλ, Ντε Βινσέντι

Κίτρινες: Λόρα, Γκόμεθ, Παναγή/Αλ Τάμαρι, Μερκής

Κόκκινες: Παναγή/-

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

Αντρέας Ψάλτης/Αντρέας Ροκόπος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ