Γκραν Γκινιόλ και… 3-3! (φώτος)

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής τα είχε όλα! Έξι γκολ, αποβολή, ανατροπή, πολλές κίτρινες και τελικά… μοιρασιά. Το τελικό 3-3 ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, αφήνει ικανοποιημένους πιο πολύ τους φιλοξενούμενους μιας και αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές για όλο το δεύτερο ημίχρονο. 

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Καταλά νωρίς στο 7ο λεπτό όμως ο Απόλλωνας γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ του Μάγκλιτσα στο 16΄και στο 41΄. Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Γκαρσία δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. 

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρνακας έφτασαν στο 2-2 με τον Γιάννου στο 60΄. Ο Παπουλής έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα πέντε λεπτά πριν το 90΄όμως η ΑΕΚ και πάλι αντέδρασε με τον Τρουγιόλς στο 90+1΄ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3!

Το Kerkida.net ήταν στο Τσίρειο...

Σέντρα στο ματς... 

2΄Φάουλ σε καλό σημείο για τον Απόλλωνα. Λίγο έξω από την περιοχή του Τόνιο. Το εκτέλεσε απευθείας ο Χάμπος, άουτ η μπάλα. 

6΄Πρώτο κόρνερ στο ματς, είναι για την ΑΕΚ… 

7΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον Καταλά! Το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα, η σέντρα του Σίλβα έγινε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο κάπτεν της ΑΕΚ σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους και έκανε το 0-1 στο Τσίρειο!

8΄Ευκαιρία για τον Απόλλωνα! Ο Μάγκλιτσα έκανε την σέντρα από δεξιά, στη καρδιά της περιοχής ο Σκέμπρι με το κεφάλι έστειλε την μπάλα λίγο έξω. 

10΄Μεγάλη φάση για την ΑΕΚ! Ο Σίλβα απέναντι από τον Βάλε εντός περιοχής, έκανε το πλασέ, έσωσε ο Πορτογάλος με το πόδι! Πολύ κοντά και σε 2ο γκολ οι φιλοξενούμενοι. 

**Προσπαθεί να αντιδράσει και να βρει το γκολ της ισοφάρισης νωρίς ο Απόλλωνας. Πηγαινοέρχεται στον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

16΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Μάγκλιτσα! Σέντρα από τον Μπρου στην περιοχή, ο Στυλιανού με το κεφάλι την ασίστ στον Κροάτη επιθετικό ο οποίος επίσης με κεφαλιά έκανε το 1-1! 

17΄Κίτρινη στον Λαρένα για φάουλ στον Παπουλή. 

20΄Τραυματίστηκε ο Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης έμεινε στο έδαφος και ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι. Χτύπησε σε μία διεκδίκηση με τον Γκονζάλεθ. Η ιατρική ομάδα των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. 

21΄Σηκώθηκε ο σκόρερ του Απόλλωνα... Συνεχίζει κανονικά το ματς.

24΄Ο Απόλλωνας σκοράρει με τον Μάγκλιτσα. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σωστή υπόδειξη.  

26΄Γυριστό σουτ από τον Παπουλή έξω απ΄την περιοχή του Τόνιο, πάνω από τα δοκάρια. Έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ο Απόλλωνα. 

28΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χέφελ από πολύ μακριά, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βάλε. 

30΄Εκτέλεση φάουλ του Χέφελ από δεξιά στη καρδιά της περιοχής του Βάλε. Ο Πορτογάλος βγήκε για να διώξει με γροθιές όμως η μπάλα έμεινε στην μικρή περιοχή εκεί όπου ο Καταλά αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να της δώσει τροχιά προς την εστία. Άουτ η μπάλα. 

32΄Εκτέλεση φάουλ από τον Λαρένα, έδιωξε ο Βάλε. Κέρδισε μέτρα η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά. 

34΄Ένταση και νεύρα ανάμεσα στον Σίλβα και τον Μάγλιτσα Ο διαιτητής κάλεσε και τους δύο κοντά δείχνοντας τους από μία κίτρινη κάρτα. 

41΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Μάγλιτσα, 2-1 οι γηπεδούχοι! Ο Μπρου έδωσε στον Σκέμπρι εντός περιοχής, ο Μαλτέζος έπεσε στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Περέιρα ο οποίος με προβολή είδε τον Τόνιο να αποκρούει. Ο Μάγκλιτσα πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-1. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Σκέμπρι στον Τρουγιόλς. 

45΄Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις. 

ΤΕΛΟΣ στο πρώτο μέρος.

Ξεκίνησε το 2ο μέρος... 

47΄Κόκκινη για την ΑΕΚ! Ο Γκαρσία πάτησε χαμηλά τον Μάγκλιτσα, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. 

**Αποβλήθηκε και ο γυμναστής της ΑΕΚ απ΄τον διαιτητλη για διαμαρτυρίες... 

52΄Ο Γιάννου σκοράρει όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο πιο μπροστά ο επιθετικός της ΑΕΚ. 

54΄Ο Σκέμπρι έκανε πολύ ωραία κίνηση, πέρασε δύο παίκτες της ΑΕΚ και έπεσε στο έδαφος. Δέχτηκε κίτρινη για θέατρο ο Μαλτέζος. 

58΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα. Εκτός ο Στυλιανού, μέσα ο Σαρδινέρο. 

60΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ που ισοφαρίζει αν και αγωνίζεται από το 47΄με δέκα παίκτες! Σέντρα από τον Σίλβα από δεξιά ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Σουμά, η κεφαλιά του Γιάννου πήγε στα δίκτυα, 2-2! 

69΄Σουτ του Χάμπου εκτός περιοχής, κόντραρε η μπάλα. 

71΄Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Περέιρα γύρισε παράλληλα την μπάλα στην περιοχή, ο Μάγκλιτσα έβαλε το πόδι στην τροχιά της, έξω. 

Μπήκαμε στο τελευταιο δεκάλεπτο

85΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα, 3-2 με τον Παπουλή. Ο διεθνής επιθετικός εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ο Τόνιο δεν κράτησε καλά την μπάλα στην έξοδο του και με πλασέ την στέλνει στα δίκτυα. Διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΚ στον διαιτητή για χέρι του αρχηγού του Απόλλωνα. 

90΄Εφτά λεπτά οι καθυστερήσεις

90+1΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! 3-3 με τον Τρουγιόλς. Εκτέλεση φάουλ από τον Χέφελ, η μπάλα μένει στην καρδιά της περιοχής, ο Τρουγιόλς από κοντά την έστειλε στα δίκτυα. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Απόλλων: Βάλε, Σουμά (63΄Βασιλείου) Ρομπέρζ, Χάμπος, Στυλιανού (57΄Σαρδινέρο) Μπρου (72΄Καραγιόλ) Μάρκοβιτς, Περέιρα, Παπουλής, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα

ΑΕΚ: Τόνιο, Ιγκόρ, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν (66΄Τέτε)Τρισκόφσκι (76΄Φλοριάν) Χέφελ, Γκαρσία, Γκονζάλεθ, Γιάννου.

Κίτρινες: Σουμά, Στυλιανού, Μάγκλιτσα, Μπρου, Σκέμπρι, Φακούντο, Παπουλής/Λαρένα, Γκαρσία (2), Σίλβα, Τόνιο, Χέφελ

Κόκκινες: - Γκαρσία 

**Στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Αντόνιο Ιντάλκο μιας και ο Ιραόλα είναι τιμωρημένος. Δίπλα του ο Ηλίας Χαραλάμπους.

**Χάνει το επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα ο Στυλιανού. 

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ