ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό στην ΑΡΕΝΑ με... ΗΡΩΑ Βεσελόφσκι! (Φώτος)

Τεράστιο διπλό για την Νέα Σαλαμίνα το βράδυ του Σαββάτου (22/12)! Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στην "ΑΡΕΝΑ" και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ομάδα εξάδας! Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 16' ο Κίνγκσλεϊ, μετά από ασίστ του Κορέια. Προσπάθησε αρκετά η ΑΕΚ που έχασε σημαντικό έδαφος και έμεινε μακριά από την κορυφή. Πολλές τελικές για τους γηπεδούχους (16 στο σύνολο) αλλά... σταμάτησαν στον MVP Βεσελόφσκι που πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση και κράτησε το μηδέν παθητικό!

Το ΦΙΛΜ του αγώνα:

-Έναρξη.

-4΄Πρώτη φάση στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άλλαξαν με ταχύτητα την μπάλα η οποία έφτασε στον Τολεμές μετά το τακουνάκι του Χέφελ, όμως το αριστερό πλασέ του Γάλλου μπλόκαρε ο Βεσελόφσκι.

-10' Δεκάλεπτο στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έχουν τον έλεγχο, να κρατούν μπάλα αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί.

-13' Προσπαθεί να κρατήσει λίγο μπάλα η Νέα Σαλαμίνα, μετά την πίεση της ΑΕΚ. 

-15' Κράτησε μπάλα ο Γιάννου εντός περιοχής, έδωσε στον Χέφελ που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αντιπάλων.

-16' ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα με τον Κίνγκσλεϊ! Ο Κορέια έκλεψε από αριστερά και έκανε την σέντρα, βρίσκοντας σε ανισορροπία την άμυνα της ΑΕΚ. Ο Κίνγκσλεϊ που έγινε αποδέκτης της σέντρας, με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Τόνιο για το 0-1!

18' Κοντά στην ισοφάριση η ΑΕΚ. Ο Χέφελ σέντραρε από αριστερά, ο Τολεμές έκανε την κεφαλιά, με τον Βεσελόφσκι να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

-23' Κίτρινη στον Νουρ.

-26' Ωραία αντεπίθεση από την Νέα Σαλαμίνα, Κίνγκσλεϊ και Τιάγκο συνεργάστηκαν σωστά, ο τελευταίος έδωσε την πάσα στον Ελουντού όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

-29' Τρομερή ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Γιάννου έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Τολεμές ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε έξω!

-34' Νέο κλέψιμο στον μεσοεπιθετικό χώρο για την Νέα Σαλαμίνα και ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Ο Μιντίκκης... τσίμπησε την μπάλα απ' τον Ιωάννου,  έφτασε έξω απ' την περιοχή και μοίρασε στον Ελουντού ο οποίος έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ.

-35' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Τρουγιόλς και Χέφελ συνδυάστηκαν ωραία, το σουτ του πρώτου κόντραρε στον Φουστάρ και έφυγε σε κόρνερ.

-39' Ζητά πέναλτι η ΑΕΚ για μαρκάρισμα του Γκολομπάρτ στον Σίλβα. "Παίζεται" λέει ο Τράττος.

-40' Κίτρινη στον Ελουντού.

-42' Καλή εκτέλεση φάουλ του Λαρένα, διώχνει ο Βεσελόφσκι.

-45' ΦΟΒΕΡΗ επέμβαση του Βεσελόφσκι! Σέντρα του Χέφελ και κεφαλιά του Τολεμές, με την μπάλα να έχει πορεία προς τα δίκτυα αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε εντυπωσιακά.

-Τέλος ημιχρόνου.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-46' Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Τομάς αντί Ιωάννου. Ο Χέφελ μετακινήθηκε σε θέση αριστερού μπακ, με τον Τομάς να παίζει μπροστά του ως αριστερό εξτρέμ.

-47' Κίτρινη στον Τομάς.

-53' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Τολεμές έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Γιάννου που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω. 

-57' Νέα καλή φάση για την ΑΕΚ. Ο Ακοράν από πλάγια θέση μετά την πάσα του Γιάννου έκανε το σουτ, δύσκολη επέμβαση απ' τον Βεσελόφσκι. 

-60' Στο έδαφος ο Ελουντού μετά από μαρκάρισμα του Γκονζάλεθ εντός περιοχής, ο Τράττος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

-62' Ασκεί μεγάλη πίεση η γηπεδούχος ομάδα η οποία έχει... κατασκηνώσει στην αντίπαλη περιοχή. Σέντρα του Ακοράν από δεξιά, κεφαλιά του Τολεμές, μαζεύει ξανά ο Βεσελόφσκι.

-68' Απειλεί ξανά η ΑΕΚ. Ο Τρουγιόλς έκανε το σουτ με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αναγκάζοντας τον Βεσελόφσκι σε νέα σπουδαία επέμβαση.

-70' Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ασούμπρε αντί Λαρένα.

-71' Κίτρινη στον Γκολομπάρτ για διαμαρτυρίες. Ήταν στο όριο και χάνει το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

-72' Αναγκαστική η πρώτη αλλαγή για την Νέα Σαλαμίνα. Νουρ έξω, Κωστή μέσα.

-77' Νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι. Μαρκάρισμα Κωστή σε Ασούμπρε, αφήνει ξανά το παιχνίδι να συνεχιστεί ο Τράττος.

-83' Χαμένη ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα. Σε αντεπίθεση από αριστερά ο Κίνγκσλεϊ μπήκε στην περιοχή, δεν έκανε το σουτ αλλά προτίμησε την πάσα στον Κωστή αλλά ήταν αδύνατη και πρόλαβαν την μπάλα οι αντίπαλοι αμυντικοί. 

-86' Κλασική ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα. Ο Κωστή γύρισε ωραία την μπάλα από δεξιά, ο Τιάγκο κινήθηκε στην πορεία της αλλά ο Τόνιο έδιωξε τελευταία στιγμή.

-87' Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ρουσιάς αντί Γκονζάλεθ.

-89' Δεύτερη αλλαγή για την Νέα Σαλαμίνα. Σικόρσκι αντί Ελουντού.

-90' Σουτ του Χέφελ με το δεξί, πολύ άστοχο.

-91' Σουτ του Τολεμές από καλή θέση, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίκτυα αλλά κόντραρε στο σώμα του Γκολομπάρτ.

-94' Δυνατό σουτ του Ρουσιά, νέα εντυπωσιακή επέμβαση ο Βεσελόφσκι. 

-ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. Νίκη για την Νέα Σαλαμίνα με 1-0!

AEK: Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα (70'Ασούμπρε), Ακοράν, Χέφελ, Γκονζάλεθ (87'Ρουσιάς), Ιωάννου (46'Τομάς), Τολεμές, Γιάννου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Κίνγκσλεϊ, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Τιάγκο, Μιντίκκης, Νουρ (72'Κωστή), Κορέια, Ελουντού (89'Σικόρσκι).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τομάς / Νουρ, Ελουντού, Γκολομπάρτ (8η).

**Στον πάγκο για την ΑΕΚ, ο βοηθός Αντόνιο Ιντάλγκο αφού ο προπονητής Αντόνι Ιραόλα είναι τιμωρημένος.

**Στο παιχνίδι του α' γύρου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Λοϊζου Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ