Αθάνατη και… Καλά Χριστούγεννα (φώτος)

Πολύ σημαντική νίκη για την Αλκή η οποία μετά από το 2-1 επί της Δόξας κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το 2018. Η Αθάνατη άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Σπόλιαριτς. Η Δόξα πίεσε στα τελευταία στάδια του πρώτου μέρους και τελικά έφτασε στο 1-1 στο 42΄με τον Σαντίκ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 67ο λεπτό με τον Ακόστα, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος. Στους 13 βαθμούς η Αλκή, ένα βαθμό περισσότερο έχει η Δόξα. Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο… 

Ξεκίνησε το παιχνίδι... 

2΄Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Γκαντάσια, μπλόκαρε ο Γκρεμσλ

9΄Σουτ εκτός περιοχής από τον Τίνκου, έξω.

11΄ΓΚΟΛ για την Αλκή με τον Σπόλιαριτς! Ήταν η εκτέλεση φάουλ του Σταύρου από δεξιά, ο Ματίας με κεφαλιά νίκησε τον Γκρεμσλ για το 1-0 της Αλκής!

15΄Κίτρινη για τον Κάρλος της Αλκής. 

23΄Έπειτα από ένα φάουλ του Κάρλος δημιουργήθηκε ένταση στον χώρο του κέντρου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σαντίκ για διαμαρτυρία. Ουσιαστικά οι της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας δεύτερη κίτρινη στον Κάρλος. 

27΄Ο Σταύρου πέφτει στην περιοχή της Δόξας, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

31΄Κεφαλιά του Κάρλος, δίπλα από την εστία του Γκρεμσλ. 

35΄Νέα μικροένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον χώρο του κέντρου. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπόλιεβιτς και τον Ακόστα. 

37΄Φάουλ σου Φλόρες στον Νέλσον, κίτρινη στον παίκτη της Αλκής. 

**Ο Φλόρες και ο Κάρλος χάνουν το επόμενο παιχνίδι της Αλκής με την Ανόρθωση. 

38΄Τριπλή ευκαιρία για την Δόξα! Αρχικά ο Κάρλος έκανε το σουτ απέκρουσε ο Πάρντο, στην επαναφορά ο Σαντίκ με νέο σουτ βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια το δεύτερο σουτ του φορ της Δόξας έφυγε έξω. 

41΄Νέο δοκάρι για την Δόξα! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Άδωνη έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν άτυχος αφού η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάρντο. Στην συνέχεια ο Χατζηβασίλης με νέα κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. 

42΄ΓΚΟΛ για την Δόξα, 1-1 με τον Σαντίκ! Σέντρα από τον Περέιρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κάρλος έκανε τη κεφαλιά η μπάλα πήγε παράλληλα και στην κενή εστία ο Σαντίκ με πασέ ισοφάρισε. 

45΄Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις… 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Ξεκίνησε το 2ο μέρος, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

48΄Πρώτη φάση στο 2ο μέρος για την Αλκή. Ο Ιβάν Κάρλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκρεμσλ.  

52΄Κίτρινη στον Γκαντάσια για θέατρο

64΄Παραμένει το 1-1 

67΄ΓΚΟΛ για την Αλκή, 2-1! Ο Ακόστα βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Γκεμρσλ έπειτα από λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα! 

77΄Κίτρινη στον ΜΙτρέα, συμπλήρωσε τρεις και χάνει το επόμενο παιχνίδι. 

83΄Δοκάρι για την Αλκή. Ο Ηλία από πλάγια θέση έκανε δυνατό σουτ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Αλκή: Πάρντο, Σταύρου (90+3΄Κωσνταντίνου) Γκαντάσια, Κάρλος (79΄Ηλία) Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς (88΄Χαραλάμπους) Χριστοφή, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν 

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου (78΄Παβλόφ) Τίνκου (53΄Ασαμόα) Σαντίκ, Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Χατζηβασίλη (60΄Ζατλ) Μιτρέα, Άδωνη, Νέλσον

Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας:  Καπιτανής Κώστας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ