ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Όταν ενώθηκαν για να παίξουν ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

"Ξύπνησε" όμορφες αναμνήσεις η ανάρτηση του Παλαίμαχου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Πέτρου (1978-1982) για την ιστορική αναμέτρηση της μεικτής ομάδας ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας (ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων σχημάτισαν εντεκάδα) εναντίον ομάδας από την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας (πριν μετονομαστεί σε Premier League το 1992).

To 1978 στο Μακάρειο στάδιο πραγματοποιήθηκε το μεγάλο φιλικό παιχνίδι της Μεικτής ομάδας που αποτελείτο από ποδοσφαιριστές των "αιωνίων" κόντρα στην Κόβεντρι Σίτι.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν την φανέλα με το "τριφύλλι" με αρχηγό τον Νίκο Παττίκη ενώ στην επανάληψη φόρεσαν τα "γαλαζοκίτρινα" με αρχηγό τον Τάκη Αντωνίου.

Το τελικό 2-2 μοίρασε αρκετές συγκινήσεις στο γήπεδο της πρωτεύουσας και τους αρχηγούς των "αιωνίων" να σηκώνουν και το Κύπελλο (κάτι σαν βραβείο της τότε εποχής).

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!!!!ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ!!!!!!!!!!!