ΔΙΠΛΟ με Λούις Κάρλος (φώτος)

Η Δόξα πέτυχε πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας με 1-0 της Ένωσης μέσα στο Τάσος Μάρκου. Ο Λούις Κάρλος ήταν ο “χρυσός” σκόρερ (στο 3΄) της ομάδας του Χατζηλούκα η οποία έφτασε τους 17 βαθμούς. Στους 13 έμεινε η ΕΝΠ. Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 69ο λεπτό οι γηπεδούχοι. Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο. Διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης… 

Σέντρα στο ματς...

1΄Πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι για την ομάδα της Ένωσης. Περνάει ανεκμετάλλευτο. 

3΄ΓΚΟΛ για την Δόξα, 0-1! Ο Λουίς Κάρλος μετά από λάθος του Φυτανίδη έφυγε απέναντι από τον Κλέιμαν και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

6΄Ευκαιρία για την Δόξα με τον Λούις Κάρλος. Σέντρα του Μπόλιεβιτς από δεξιά ο επιθετικός των φιλοξενουμένων με το κεφάλι έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Κλέιμαν. 

**Στον χώρο της μεσαίας γραμμής κινείται ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. 

17΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιτρέα από πολύ μακριά, έξω η μπάλα. 

22΄Ωραίος συνδυασμός από τους παίκτες της Δόξας η μπάλα φτάνει στον Ζατλ ο οποίος με σουτ είδε τον Κλέιμαν να μαζεύει εύκολα.

27΄Σέντρα από τον Χαμπαρτζουμιάν στην καρδιά της περιοχής, ο Ουντόζι ήταν αυτός που προσπάθησε να βάλει το κεφάλι του στη πορεία της μπάλας όμως δεν τα κατάφερε και ο Γκρεμσλ μάζεψε χωρίς πρόβλημα. 

30΄Ευκαιρία για την Δόξα. Σέντρα του Σαντίκ από αριστερά, η μπάλα έμεινε στην περιοχή, με τον Ζατλ να προσπαθεί να την στείλει στα δίκτυα με σουτ. Λίγο δίπλα από την εστία του Κλέιμαν. 

36΄Μακρινό σουτ από τον Ζάρατε, έξω η μπάλα. 

45΄Δύο λεπτά ο χρόνος καθυστέρησης στο πρώτο μέρος. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Παραλίμνι. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. 

54΄Εκτέλεση κόρνερ για την Ένωση. Η μπάλα μένει στην περιοχή του Γκρεμσλ όμως ο Φυτανίδης δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ. 

57΄Ευκαιρία για την Δόξα με τον Σαντίκ. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων με κεφαλιά είδε τον Κλέιμαν να αποκρούει. Στην επαναφορά ο Κάρλος με σουτ από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Ένωσης. 

**Αναγκαστική η πρώτη αλλαγή για την Ένωσης στο ματς. Τη θέση του Κουμή πήρε ο Μαϊσουράντζε.

59΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση! Ο Χαμπαρτζουμιάν με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

69΄Ζήτησε πέναλτι με τον Ζάρατε η Ένωση για σπρώξιμο του Περέιρα. Στην επαναληπτική προβολή της φάσης φάνηκε ότι ο ποδοσφαιριστής της Δόξας έσπρωξε τον Ζάρατε. 

80΄Ο Πίττας εντός της περιοχής μετά από πάσα του Ουντόζι δεν κατάφερε να φτάσει σε τελική προσπάθεια. 

90΄Τέσσερα λεπτά ο χρόνος καθυστερήσεων.

90΄Ευκαιρία για την Ένωση! Ο Γκρεμσλ απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Ολίβα εντός της περιοχής. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Κυριάκου, Oλίβα, Φυτανίδης, Χαμπαρτζουμιάν, Ριέρα (73΄Κολοκούδιας) Ενόχ, Ζάρατε, Κουμής (57΄Μαϊσουράντζε) Πίττας (82΄Ρασμούσεν) Ουντόζι 

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μπα, Σαντίκ (90+1΄Παβλόφ) Κάρλος (84΄Χατζηβασίλης) Μπόλιεβιτς, Αλεξάνδρου, Ζατλ (58΄Παπαφώτης) Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο 

Κίτρινες: Φυτανίδης, Ζάρατε, Ολίβα/Σωτηρίου, Μπόλιεβιττς, Παπαφώτης

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ