ΑΝΑΤΡΟΠΗ και “γαλάζιο” το ντέρμπι! (φώτος)

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Τζιωνή όμως ο Απόλλωνας ανέβηκε στην επανάληψη και με δύο γκολ των Μπρου και Ζελάγια γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στο Τσίρειο. Στους 34 βαθμούς οι γαλάζιοι. Έμειναν στους 20 οι πράσινοι.

Το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα πραγματοποίησαν Ατζαγκούν και Μαυρίας. Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν οι Παπουλής, Ζίβετς, Ζελάγια.

Το www.kerkida.net ήταν στο Τσίρειο. Διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

Σέντρα στο ματς... 

7΄Χωρίς τελική στα πρώτα λεπτά. 

9΄Τραυματίστηκε ο Ρομπέρζ. Ο Γκόμεθ τον πάτησε στον αστράγαλο σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έβγαλαν εκτός την μπάλα προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αμυντικό των γηπεδούχων. Συνεχίζει κανονικά ο Γάλλος.

19΄Πρώτη ευκαιρία για την Ομόνοια. Μπαλιά από τον Άλεξ Σοάρες, ο Τζόρντι Γκόμεθ με απευθείας σουτ εντός της περιοχής και πλάγια έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

23΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Τζιωνή! Ο Ντάρμπισαϊαρ έδωσε στον νεαρό εντός της περιοχής ο οποίος γύρισε το κορμί του και με σουτ έκανε το 0-1 στο Τσίρειο. Πρώτο γκολ για τον μικρό! 

25΄Δυνατό σουτ από τον Γκόμεθ λίγο έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βάλε. 

32΄Σέντρα του Πέδρο από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κερμπρ δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του στην τροχιά της μπάλας. 

Από μία ανγκαστική αλλαγή για τις δύο ομάδες... Φακούντο αντί Παπουλή και Μαυρίας αντί Ζίβετς.

45΄Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις για το πρώτο μέρος.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Η Ομόνοια πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο στο πρώτο μέρος. Πίεσαν σε όλες τις γραμμές τον Απόλλωνα και δεν τον άφησαν να κάνει το δικό του παιχνίδι. Έφτιαξαν περισσότερες φάσεις και μετατρέποντας μία από αυτές γκολ. 

Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο στη Λεμεσό... 

51΄Παράλληλο γύρισμα του Πέδρο στην περιοχή, σε κόρνερ ο Γκαφούρ. 

57΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα 1-1 με τον Μπρου! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα μένει στην περιοχή της Ομόνοιας και ο Μπρου με σουτ την στέλνει στο παραθυράκι για το 1-1.

60΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χάμπο, πολύ καλή επέμβαση από τον Μεχίας.  

62΄Η Ομόνοια κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο με τον Σοάρες, λίγο έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόμεθ ο οποίος με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα έξω. 

**Είναι καλύτερος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας. Πιο επικίνδυνος μπροστά από την εστία του Μεχίας. 

69΄Ο Σαρδινέρο κέρδισε την κόντρα από τον Μεχίας, η μπάλα πήγε προς το μέρος του Ζελάγια και στην κενή εστία όμως ο Κούσουλος τον πρόλαβε και έδιωξε σωτήρια.

72΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα που γυρίζει το παιχνίδι με τον Ζελάγια! Κάθετη Φακούντο με κάθετη πάσα βρήκε τον Πέδρο ο οποίος γύρισε παράλληλα στον Αργεντινό για το 2-1.  **Στην επαναληπτική προβολή, φάνηκε ότι ο Πέδρο ήταν οφσάιντ όταν έγινε η πάσα από τον Φακούντο.

80΄Ευκαιρία για τον Απόλλωνα να κάνει τρία τα τέρματα του. Βολέ από τον Κερμπρ εντός της περιοχής ο Μάρκοβιτς έβαλε την προβολή, μάζεψε ο Μεχίας. 

85΄Σουτ από τον Ντάρμπισαϊαρ έξω από την περιοχή, πάνω στον Βάλε. 

87΄Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Κάθετη του Μάρκοβιτς στον Περέιρα ο οποίος απέναντι από τον Μεχίας στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

90΄Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. 

90+1΄Ωραία πάσα του Λόπες, ο Ντάρμπισαϊαρ με σουτ εκτός ισορροπίας έστειλε την μπάλα έξω. 

90+3΄Μεγάλη απόκρουση του Μεχίας σε τετ α τετ με τον Μάρκοβιτς. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα. 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο (46΄Σαρδινέρο) Ρομπέρζ, Κερμπρ, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Μπρου, Παπουλής (24΄Φακούντο) Σκέμπρι, Ζελάγια (76΄Σακέτι) 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόρα, Λόπεθ, Κατελάρης, Γκόμεθ (65΄Κολοβός) Τζιωνής (75΄Ατζαγκούν) Σοάρες, Ζίβετς (40΄Μαυρίας) Ντάρμπισαϊαρ

Κίτρινες: Μπρου, Χάμπος, Σαρδινέρο/Γμόμεθ, Ζίβετς, Κούσουλος

**Ο Χάμπος χάνει το επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα.

*Χωρίς Κούσουλο η Ομόνοια απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαιτητής ΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Α' Βοηθός Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ
Β' Βοηθός Διαιτητής ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ
Τέταρτος Διαιτητής: ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ
Παρατηρητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ