Θεοδώρου για τη νίκη και οι... προβλέψεις του

O Νικόλας Θεοδώρου ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Που οφείλεται η άνοδος της ΑΕΖ; Τι άλλαξε στην ομάδα;

Η ομάδα έψαχνε ένα καλό αποτέλεσμα για να βρει τη ψυχολογία που είχαμε στις αρχές του πρωταθλήματος και νομίζω αρχίσαμε και την βρίσκουμε μετά τις δύο διαδοχικές νίκες που κάναμε.

Ποιος είναι γενικά ο στόχος της ΑΕΖ για τη συνέχεια;

Στόχος της ΑΕΖ είναι να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που είμαστε και να αποφύγουμε τυχόν περιπέτειες, γιατί δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα να  βρίσκεται εκεί που είναι τώρα.

Πως καταφέρατε και σπάσατε το αήττητο του Εθνικού Άχνας;

Κερδίσαμε τον Εθνικό ο οποίος είναι μια από της καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.  Πράγμα που το δείχνει η βαθμολογική τους θέση και το ότι ήταν αήττητοι μέχρι στιγμής.  Στο συγκεγκριμένο ματς κάναμε ακριβώς ότι μας είπε ο προπονητής μας και κτυπήσαμε εκεί που έπρεπε. 

Ποιοί οι δικοί σου στόχοι;

Οι δικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω της ομάδα στο μέγιστο και ατομίκά να πάω όσο πιο ψηλά μπορώ. 

Ποιες ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία;

Για το παιχνίδι της ανόδου πιστεύω είναι πολύ δύσκολο κάποιος να προβλέψει από τωρα, γιατί υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδiκούν άνοδο και είναι όλες πολύ κοντά.  Η αλήθεια όμως είναι ότι ξεχώρισα τον Ολυμπιακό και τον Οθέλλο για το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν.

Πως βλέπεις τη μάχη του τίτλου στην πρώτη κατηγορία;

Στην πρώτη κατηγορία βλέπω ένα ΑΠΟΕΛ που μπαίνει στο γήπεδο και ξέρει τι θέλει, μια ΑΕΛ που είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα και κερδίζει και έναν Απόλλωνα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.  Ελπίζω νικήτρια αυτής της μάχης να βγει η ΑΕΛ γιατί είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και η ομάδα που υποστήριζα από παιδί.