Σεμινάριο με Στηβ (Ανακοίνωση)

Σεμινάριο Αναλυτή Ποδοσφαίρου στο νησί μας με κύριο ομιλητή τον Στηβ Κωνσταντινίδη.

Η σχετική ανακοίνωση 

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sport Analysis), σε συνεργασία με τον Γιώργο Πεγκλή, γραμματέα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) και με την ευγενική υποστήριξη των ΠΑ.Σ.Π και Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου, διοργανώνει στη Κύπρο μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων αναλυτών ποδοσφαίρου.

Κύριος ομιλητής στο σεμινάριο ο εκπαιδευτής προπονητών UEFA PRO της FIFA, κ. Στηβ Κωνσταντινίδης. Επίσης ομιλητές θα είναι και αναλυτές – προπονητές από ομάδες πρώτης κατηγορίας: Περικλής Παπαναγή (ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού), Αντρέας Κατταμής (ακαδημίες ΑΠΟΕΛ), Σάββας Πικραμένος ( PAFOS FC) και Γιώργος Πεγκλής (ΕΡΜΗΣ Αραδίππου).

Θα παρουσιαστεί σειρά ειδικών μαθημάτων και πρακτικής εξάσκησης του επαγγέλματος του αναλυτή ποδοσφαίρου. Η εξειδικευμένη ανάλυση συγκεκριμένων συμπεριφορών και ικανοτήτων, μαζί μας γίνεται επιστήμη.

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα εκπαιδευτούν στα πιο σύγχρονα συστήματα ανάλυσης, που πλέον χρησιμοποιούνται και στη χώρα μας όπως και από τις ομάδες της Premier League, της Primera Liga, της Bundesliga, της Serie A, της Liga Primeira, της Ligue 1, από το σύνολο των ομάδων στο NBA, της Euroleague, και στο Πανασιατικό πρωτάθλημα (Asian Cup) που διοργανώνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (U.A.E.).

Θα παρουσιαστεί το σύστημα ανάλυσης  ONCE που χρησιμοποιείται από την Εθνική Κροατίας και Interplay Sports  που χρησιμοποιείται από επαγγελματικές ομάδες σε επίπεδο Champions League και Europe League (Celtic, Legia Warsaw, CSKA Moscow, AIK, etc) και σε 10 εθνικές ομάδες (Κόστα Ρίκα, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία,  Ινδία, κτλ) . Θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα η δωρεάν εγκατάσταση δοκιμαστικού προγράμματος στον προσωπικό του υπολογιστή για εξάσκηση.

Επίσης θα παρουσιαστεί και το σύστημα InStat scout και Sportscode τα οποία χρησιμοποιούνται από το σύνολο τω ομάδων σε Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία. Το 80% των ομάδων του φετινού Champions League χρησιμοποιεί τα συστήματα ανάλυσης της Sportscode ενώ οι 35 από τις 40 εθνικές ομάδες στο top 40 της FIFA έχουν εμπιστευτεί την ανάλυση τους στο Sportscode.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι €300 έκαστος, και θα διαρκέσει 3 μέρες σε ολιγομελή τμήμα για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων. Για τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. το κόστος είναι €250 έκαστος.

Ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου θα είναι η Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 με διάρκεια μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου συμπεριλαμβανομένης, από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 καθημερινά.

Όσοι εκ των οποίων ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99145814 μέχρι την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.

Παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, λόγω περιορισμένου αριθμό θέσεων.