ΠΕΤΥΧΑΤΕ πολλά ΑΛΛΑ.... αδειάσατε τα γήπεδα/ΑΠΟΨΗ

Ολοκληρώθηκε η θητεία του νυν ΔΣ του ΚΟΑ. Ο αγαπητός ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Πρόεδρος Κλεάνθης Γεωργιάδης μας αποχαιρετάει με δήλωση στην επίσημη σελίδα του ΚΟΑ.

Ρωτάει ο Κλεάνθης... Αν το έργο της θητείας μας ήταν επιτυχές θα κριθεί αλλά σας διαβεβαιώνω ότι με τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθήσαμε για το καλύτερο. 

ΕΜΕΙΣ λέμε Πρόεδρε πως πετύχατε, και το εννοούμε, σε πολλά ζητήματα και δώσατε πνοή σε αρκετά που αφορούν τον αθλητισμό.

Σημειώνει ο Κλεάνθης πως... Υπερβήκαμε εαυτόν και αφιερώσαμε ατελείωτες ώρες και ουσία για το καλό του αθλητισμού. Ουδέποτε επιζητήσαμε την επευφημία αλλά υπηρετήσαμε με εντιμότητα, επιδιώκοντας να φανούμε χρήσιμοι και να βάλουμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι στην δημιουργία μιας ιδεατής αθλητικής κοινωνίας.

ΝΑΙ είναι αλήθεια πως αυτό το ΔΣ με υπό την Προεδρία σας αφιέρωσε χρόνο, υπήρξε εντιμότητα, δημιουργία, όρεξη, προσφορά.

Αναφέρει επίσης ο απερχόμενος Πρόεδρος... Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να φτιάξουμε μια μεγάλη οικογένεια την οποία θα διαφυλάξω ως έπαθλο της θητείας μου.

Μπράβο σας και το έπαθλο αυτό θα το κρατάτε περήφανα σε όλη σας τη ζωή.

Και φθάνουμε στο τελευταίο της αποχαιρετιστήριας ανακοίνωσης του Κλεάνθη Γεωργιάδη όπου αναφέρει...

Αποχωρώ από την Ανώτατη Αθλητική Αρχή, με ψηλά το κεφάλι και ικανοποιημένος για αυτό το λίγο που προσφέραμε.

Αγαπητέ Κλεάνθη δεν προσφέρατε λίγα αλλά πολλά. ΟΜΩΣ το θέμα με την ΚΑΡΤΑ είτε το χειριστήκατε λάθος είτε απλά υπακούσατε άλλους και οδηγήσετε (μαζί με τους άλλους) το ποδόσφαιρο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αδειάσατε (με τους άλλους) τα γήπεδα. Το ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρό μας υπέστη ένα ακόμη κτύπημα με τον τρόπο που εισήχθηκε το μέτρο το οποίο αποδεδειγμένα έχει αποτύχει.

Συγχαρητήρια για τα πολλά που κάνατε ως ΚΟΑ με τη δική σας συμβολή και αποφασιστικότητα... όμως η "συμμετοχή" σας στο θέμα της ΚΑΡΤΑΣ δίνει το δικαίωμα σε εμάς αλλά και σε χιλιάδες αγνούς φιλάθλους να σας χρεώνουμε σοβαρή ευθύνη. Εμείς κτυπήσαμε το καμπανάκι κινδύνου πριν εφαρμοστεί ο νόμος, τότε που μπορούσατε εσείς να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Ποτέ δεν σταθήκαμε στο πλευρό μερικών δεκάδων χούλιγκαν αλλά σταθερά παραμένουμε δίπλα από τους αγνούς πιστούς φίλους του ποδοσφαίρου. Χιλιάδες φίλαθλοι έφυγαν τη στιγμή που το πρόβλημα ήταν μερικές μόνο δεκάδες ταραξίες.

Ευχόμαστε ο επόμενος Πρόεδρος του ΚΟΑ και οι συνεργάτες του να βρουν τις λύσεις σε συνεργασία με τους αρμόδιους.