Οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ στιγμές... με Ανδρέα και Μιχάλη (Βίντεο)

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΕΝΠ το βράδυ της Κυριακής, δεν είχε πολλές συγκινήσεις όπως το αμέσως προηγούμενο της Τετάρτης,

Η Ανόρθωση πέτυχε ένα γκολ μόλις στο 2', δεν δέχθηκε πολλές ευκαιρίες και στην επανάληψη κατάφερε να... διπλασιάσει τα τέρματά της, φτάνοντας στην νίκη με 2-0. Δύο είναι τα περιστατικά που ξεχώρισαν και που οι πρωταγωνιστές τους κέρδισαν επιφωνήματα και χειροκροτήματα.

Στο 43' του αγώνα, ο Φυτανίδης γύρισε πίσω στον Κλέιμαν. Ο γκολκίπερ της Ένωσης έπαιξε αμέσως με τα πόδια αλλά το έκανε λανθασμένα, στέλνοντας την μπάλα στον Μικελτάντζε ο οποίος τον ντρίμπλαρε και πλάσαρε σε κενή εστία. Θα ήταν το 2-0, αν ο Ανδρέας Κυριάκου δεν έκανε το τάκλιν αυτοθυσίας και πραγματοποιούσε την απόκρουση του αγώνα.

Στο 81' και με το παιχνίδι να είναι στο 2-0, η Ανόρθωση έλεγχε το παιχνίδι και έφτιαχνε προϋποθέσεις για τρίτο γκολ. Ο Μιχάλης Ιωάννου, ο 18χρονος άσος που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα και εντυπωσίασε, πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ - οβίδα, σημαδεύοντας την δεξιά γωνία του Κλέιμαν αλλά ήταν άτυχος αφού την είδε να... τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Η απόκρουση του αγώνα απ' τον Ανδρέα

Και η... οβίδα του Μιχάλη