ΑΠΟΘΕΩΣΗ για Ιράκλι: "Όταν παίζεις εναντίον τους οι οπαδοί σε αγαπούν και σε εκτιμούν"

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε αγωνίστηκε απέναντι στην Ανόρθωση, την πρώτη του ομάδα στην Κύπρο και οι φίλοι της "κυρίας" του έδειξαν την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν προς το πρόσωπό του.

Με ανάρτηση στα social media η σύζυγος του κεντρικού μέσο της ΕΝΠ Θεοδώρα, αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό αλλά και στο πόσο περήφανη είναι από το ήθος και την συμπεριφορά του Ιράκλι...

Αναλυτικά:                                                     

"Νομίζω σχεδόν ποτέ δεν γράφω κάτι. Σήμερα απλά είχα την ανάγκη να πω δύο λόγια. Είμαι τόσο περήφανη για σένα... Για μένα δεν είναι τόσο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά για μένα είναι πιο σημαντικό να είσαι καλός άνθρωπος, να έχεις ήθος και να σέβεσαι τους αντιπάλους σου, για μένα σημαντικό είναι να παίζεις όπως πάντα παίζεις για την οποιανδήποτε φανέλα φοράς και επειδή αγαπάς τόσο πολύ αυτό που κάνεις χωρίς να σκάφτεσαι πρώτα τα λεφτά... Επίσης είμαι τόσο περήφανη που από όποια ομάδα και αν έφυγες, όταν παίζεις εναντίον τους οι οπαδοί σε αγαπούν και σε εκτιμούν... Και δεν έχουν να πουν ούτε μισή κακία για σένα..μακάρι να σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Ίσως ο κόσμος να ήταν πολύ διαφορετικός..."