Έρχεται το Φεβρουάριο το 6ο Professional Fitness Systems Convention

Με κεντρικό πρόσωπο τον Μίλαν Τραΐκοβιτς και διακεκριμένους, διεθνείς εισηγητές διεξάγεται στη Λευκωσία ένα από τα κορυφαία συνέδρια Fitness στην Ευρώπη.

Το EShopForSports διοργανώνει το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου το 6ο Professional Fitness Systems Convention, το σημαντικότερο συνέδριο Fitness στην Κύπρο και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη. Με μια σειρά από διακεκριμένους διεθνείς εισηγητές από Ευρώπη και Αμερική, το Professional Fitness Systems Convention συγκεντρώνει όλο τον κόσμο του Fitness στο ξενοδοχείο Hilton. 

Εκεί θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις και πρακτικές του χώρου, όπως εφαρμόζονται από τους κορυφαίους του είδους, σε χώρες προηγμένες στον τομέα του Fitness.

Το Συνέδριο εκτείνεται σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους και περιλαμβάνει συνολικά 44 διαφορετικά Επαγγελματικά Εργαστήρια Επιμόρφωσης, παρέχοντας στους συνέδρους τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνα που ταιριάζουν στο πεδίο στο οποίο δραστηριοποιούνται. Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν επίσης νέα προϊόντα και τάσεις του Wellness & Fitness, σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς

Ο διευθυντής του EShopForSports και διοργανωτής του Συνεδρίου κ. Αναστάσης Χαραλάμπους, δηλώνει σχετικά: «Όραμά μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη, φέρνοντας κάτω από την ίδια στέγη – σε έναν άνετο και σύγχρονο χώρο - παγκόσμιας εμβέλειας εισηγητές αλλά και τοπικούς παρόχους εκπαίδευσης» και υπογραμμίζει: «μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους συνέδρους πως συμμετέχοντας στο Professional Fitness Systems Convention τα χρήματά τους πιάνουν τόπο». 
Κάθε Εργαστήρι (Workshop) κοστίζει €25 ενώ υπάρχει πακέτο που περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό Εργαστηρίων για δύο ημέρες και το οποίο διατίθεται στα €250. Καθώς περίπου 200 σύνεδροι έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση, έχουν εξαντληθεί οι premium κάρτες των €400, που εξασφαλίζουν είσοδο σε απεριόριστο αριθμό Workshop όλο το τριήμερο.