Το ΚΑΘΗΚΟΝ της για ΕΞΑΔΑ και… περιμένει! (φώτος)

Νίκη «χρυσάφι» με 1-0 για την ομάδα του Πουρσαϊτίδη που κατέβαλε την αντίσταση του Ερμή χάρη στο γκολ του Γκολομπάρτ. Ο Ισπανός σαν επιθετικός βρήκε τον τρόπο με το τέλειο πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα αλλά ο Κίνγκσλει αστόχησε από τα 11 βήματα με τον κίπερ των «φτεροπόδαρων» να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση. Προσπάθησε η ομάδα του Κουζίν που είχε τις δικές της στιγμές αλλά ατυχία και αστοχία έφεραν ακόμη μια ήττα. Στους 29 βαθμούς η Νέα Σαλαμίνα που περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων, βάζοντας έτσι πίεση σε Ομόνοια, ΑΕΚ και Ανόρθωση. Καθηλωμένος στη προτελευταία θέση ο Ερμής με 9 βαθμούς. Ντεμπούτο ο Κίκε Μπούλα που είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά την "σπατάλησε". Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο N. Papas Group Αμμόχωστος και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα

- Έναρξη στο ματς

- 3' Πρώτη καλή στιγμή για τη Νέα Σαλαμίνα. Σέντρα του Κορέια, ο Κίνγκσλει μέσα από την περιοχή, σηκώνεται παίρνει την κεφαλιά η μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή.

- 7' Απαντάει ο Ερμής στις ευκαιρίες. Ο Γκουατζίκα μετά από γύρισμα του Μαλόν, από πολύ κοντά έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βεσελόφσκι.

- 13' Σουτ του Μαργκάσα εκτός περιοχής δεν ανησυχεί ο Αραμπατζής.

- 21' Μεγάλη απόκρουση του Βεσελόφσκι. Ο Μακρίεφ έκλεψε τη μπάλα έφυγε στην αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ των "ερυθρολεύκων" και με δυνατό σουτ επιχείρησε να σκοράρει αλλά ο Βούλγαρος έδιωξε την μπάλα.

- 24' Νέα καλή στιγμή για τον Ερμή. Ο Ντεβέσα μέσα από την περιοχή έπιασε το συρτό σουτ ξανά ο Βεσελόφσκι σώζει τους "ερυθρόλευκους".

- 29' ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Γκολομπάρτ απέναντι στον Αραμπατζή, κάνει ωραίο πλασέ και ανοίγει το σκορ! Ο Ισπανός αμυντικός έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας του Ερμή και με τελείωμα... φορ δεν λάθεψε.

- 32' ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Νέα Σαλαμίνα που κερδίζει ο Κωστή σε μαρκάρισμα του Πουτζουρή.

- 33' ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ο Αραμπατζής το πέναλτι του Κίνγκσλει.

- 38' Απειλεί εκ νέου η Νέα Σαλαμίνα. Ο Μαργκάσα με όμορφη προσωπική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή, κάνει το σουτ, η μπάλα στα σώματα και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυνόμενοι του Ερμή.

- 40' Άνοιξε το παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει. Ο Ντεβέσα βρίσκει τον Μακρίεφ, αυτός μπαίνει στην περιοχή πριν "οπλίσει" ο Βεσελόφσκι πέφτει στα πόδια του και μαζεύει την μπάλα.

- 41' Ο Τζαίλσον από τα δεξιά, γύρισε στον Τιάγκο, ο Βραζιλιάνος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Αραμπατζή.

Ημίχρονο

Έναρξη στο Β' ημίχρονο

- 47' Κίτρινη στον Μαργκάσα

- 51' Κίτρινη στον Τιάγκο σε μονομαχία με τον Κίκε Μπούλα. 

- 53' Μια μικρή πολιορκία του Ερμή στην περιοχή της Νέα Σαλαμίνας. Προσπαθούν οι "φτεροπόδαροι" για το γκολ της ισοφάρισης.

- 57' Σουτ του Ντεβέσα εκτός στόχου.

 -59' Τεράστια ευκαιρία για τον Ερμή. Σέντρα του Ενγκανγκά, ο Μακρίεφ δεν φτάνει στη μπάλα, η οποία στρώνεται στον Κίκε Μπούλα από την μικρή περιοχή κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πάει άουτ. Κακό τέλειωμα από τον εξτρέμ του Ερμή.

- 66' Ο Πουτζουρής κάνει το σουτ, στην αγκαλιά του Βέσε η μπάλα.

- 67' Κίτρινη στον Μαρτίνιουκ

Μαύρου αντί του Μακρίεφ που παίρνει το "ζεστό" χειροκρότημα των οπαδών της Σαλαμίνας.

- 71' Σημαντική προϋπόθεση για την Νέα Σαλαμίνα. Ο Ελουντού πήρε ωραία πάσα από τον Κίνγκσλει μέσα στη περιοχή επιχείρησε το δυνατό σουτ, με το σώμα ο Ταραλίδης απομακρύνει τον κίνδυνο.

- 72' Κίτρινη ο Γκολομπάρτ και χάνει τον επόμενο αγώνα.

-73' Μεγάλη φάση για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κύπρος Χριστοφόρου παίρνει την κεφαλιά μπροστά από τον Αραμπατζή μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο, η μπάλα άουτ!

- 75' Κίτρινη στον Κατσιατή

- 79' Ανεβασμένη η ομάδα του Πουρσαϊτίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

- 84' Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά από όμορφη συνεργασία των παικτών του Πουρσαϊτίδη η μπάλα έφτασε στον Τζαίλσον ο οποίος ήταν αφύλακτος από τα δεξιά, έπιασε το συρτό σουτ η μπάλα πάράλληλα της εστίας του Αραμπατζή.

- 85' Κίτρινη στον Λύτρα

- 88' Αντεπίθεση για τη Νέα Σαλαμίνα, ο Κορέια μπροστά στον Αραμπατζή, απογοητευτικό σουτ.

ΠΕΝΤΕ λεπτά οι καθυστερήσεις

- 90+1' Σουτ του Πουτζουρή, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει σε κόρνερ.

ΤΕΛΟΣ

Εντεκάδες

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Κύπρος Χριστοφόρου, Φουστάρ, Τζαίλσον, Κορέια, Μαργκάσα, Κωστή (Άγκους 90+3'), Τιάγκο (Σιαθάς 80'), Ελουντού (Σικόρσκι 87'), Κίνγκσλει

Στον πάγκο: Αλβμπόγκε, Σεργίου, Θεοδώρου, Ρέινολντς,  Νικολάου, Χ''Κωνσταντή

Ερμής: Αραμπατζής, Πουτζιουρή, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (Λύτρας 77'), Μακρίεφ (Μαύρου 68'), Μαλόν, Ψάλτης, Κουατζίκα, Ενγκανγκά (Κατσιατής 61'), Κίκε Μπούλα

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Πηλέας, Λαγός, Μπανούσης, Χριστοδούλου, Ντε Μέλο

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας:Δημητρίου Ανδρέας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ