ΔΙΠΛΟ με... γαλαζοκίτρινο Deja vu! (φώτος)

Σπουδαίο διπλό (1-2) για την ΑΕΛ που τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ένωση αλλά αντέδρασε και γύρισε το εις βάρος της 1-0. Μέσα σε δυο λεπτά τα έφερε τούμπα η ομάδα του Κέρκεζ χάρη στα γκολ των Αντάμοβιτς  (58’) και Ντόσα Τζούνιορ (60΄). Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες με την Ένωση να μην εκμεταλλεύεται την υπεροχή της και στην επανάληψη να χάνει την επιθετικότητα της. Διόρθωσε τα «κακώς κείμενα» ο Κέρκεζ παρουσιάζοντας μια πιο ενεργητική ΑΕΛ η οποία ζήτησε και πήρε το τρίποντο. Παιχνίδι… «επανάληψη» με αυτό του πρώτου γύρου όπου και εκεί οι «βυσσινί» προηγήθηκαν και τους «γαλαζοκίτρινους» να το γυρίζουν στο 2ο ημίχρονο. Ντεμπούτο Αγκάνοβιτς για την ΑΕΛ. Στους 40 βαθμούς η ΑΕΛ, στους 13 έμεινε η Ένωση. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο «Τάσος Μάρκου» και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα…

- Έναρξη στο ματς

- 7' Κόρνερ κερδίζει ο Πίττας μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός μπήκε στη περιοχή, το γύρισμα του κόπηκε από τον Λαφράνς.

- 10' Παιχνίδι χωρίς φάσεις μέχρι στιγμής. Ελάχιστα πράγματα επιθετικά από τις δυο ομάδες.

- 17' Φάουλ σε καλό σημείο για την ομάδα της Ένωσης. 

- 18' Δύσκολη απόκρουση του Πρόσεκ σε κόρνερ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουντότζι. 

- 20' ΓΚΟΛ για την Ένωση 1-0 με τον Φυτανίδη. Ο Ελλαδίτης αμυντικός με φοβερό άλμα έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους "βυσσινί". Το γκολ του Φυτανίδη προήλθε από την άψογη εκτέλεση κόρνερ του Ζάρατε.

- 27' Προσπαθεί η ΑΕΛ να αντιδράσει. Κερδισμένο κόρνερ για τους "γαλαζοκίτρινους" με τον Αβραάμ να το εκτελεί, η μπάλα στον Μακρή ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, έκοψε ο Φυτανίδης με το σώμα.

- 30' Συνεργασία Ζάρατε-Ριέρα, ο τελευταίος εκτός περιοχής επιχειρεί το σουτ η μπάλα στο σώμα του Λαφράνς.

- 32' Τρομερή απόκρουση του Πρόσεκ από σουτ βολιδα του Ουντότζι. Ο Πολωνός κίπερ κάνει σπουδαία επέμβαση και διώχνει σε κόρνερ.

- 34' Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Ο Ζάρατε μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Πρόσεκ. Ο Βαλλιάνος έδωσε υπέροχη πάσα στον Αργεντινό αλλά η τελική του δεν βρήκε... δίχτυ.

- 35' Δεν πατάει καλά η ΑΕΛ...

- 40΄ Σουτ του Ζάρατε πάνω από τα δοκάρια του Πρόσεκ.

- 41' Κίτρινη κάρτα ο Βαλλιάνος

- 42' Πρώτο καλό σουτ για την ΑΕΛ. Ο Αντάμοβιτς απειλεί για την ισοφάριση, το σουτ του πάει μόλις δίπλα από το δοκάρι.

- 44' Σέντρα σουτ του Νιλς από τα δεξιά, στην αγκαλιά του Κλέιμαν η μπάλα.

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Γουίλερ στη θέση του Λαφράνς.

- 46' Κίτρινη κάρτα "βλέπει" ο Γουίλερ

- 48' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Λεάντρο από κοντά κάνει κακό σουτ και δεν καταφέρνει να σκοράρει. Μια σέντρα από τον Γουίλερ, ο Χουράδο κατέβασε με το κεφάλι και ο Βραζιλιάνος σε πλεονεκτική θέση βολής αστοχεί.

 - 50' Μπήκε καλύτερα η ΑΕΛ που απειλεί εκ νέου με τον Λεάντρο. Ο Βραζιλιάνος πήρε την πάσα από τον Νιλς έκανε το σουτ η μπάλα κοντράρει και καταλήγει σε κόρνερ.

- 55' Προσπαθεί η ΑΕΛ να απειλήσει την εστία του Κλέιμαν, οι γηπεδούχοι κρατάνε το υπέρ τους προβάδισμα και παράλληλα ψάχνουν το δεύτερο γκολ από αντεπίθεση.

- 58' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ και 1-1. Ο Αντάμοβιτς φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Πολύ ωραίο γκολ του Σέρβου που δέχθηκε την κάθετη πάσα του Λεάντρο, υποδέχθηκε θαυμάσια τη μπάλα και με ένα δυνατό πλασέ νίκησε το Κλέιμαν.

- 60' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ και 1-2. Με κεφαλιά του Ντόσα η ΑΕΛ γυρίζει το ματς. Στημένο του Λεάντρο, ο σκόρερ με κεφαλιά πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

- 65' Κίτρινη κάρτα στον Μακρή

Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Αγκάνοβιτς στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Χουράδο. Επανεμφάνιση του Αγκάνοβιτς με τα "γαλαζοκίτρινα".

- 73' Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Λεάντρο μέσα στη περιοχή περνάει την μπάλα στον Μακρή, αυτός εκτός ισορροπίας κάνει την κεφαλιά, μαζεύει ο Κλέιμαν.

- 82' Καλές προϋποθέσεις για την ΑΕΛ. Μακρής και Αντάμοβιτς συνεργάζονται, ο Σέρβος μπήκε στη περιοχή έκανε το σουτ, άστοχο.

- 87' Ψηλά η Ένωση που ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Οι ποδοσφαιριστές του Κέρκεζ είναι πιο αποφασισμένοι. 

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+4' Δοκάρι για την ΑΕΛ μετά από λανθασμένο γύρισμα του Φυτανίδη, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι, με τον Κλέιμαν να σώζει.

Τέλος

Εντεκάδες

Ένωση: Κλέιμαν, Ριέρα, Ενόχ (Κουμής 71'), Ζάρατε (Φράγκος 83'), Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Φυτανίδης, Μαισουράντζε (Κολοκούδιας 89'), Πίττας.

Στον πάγκο: Πέτρου, Μαγκάτ, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Κουμής, Κολοκούδιας, Κοσμά, Ελευθερίου, Φράγκος

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Ντόσα, Λεάντρο (Γκαζτανάγια 76'), Αβραάμ, Νταβόρ, Λαφράνς (Γουίλερ 46'), Μακρής, Γκοντάλ, Χουράδο (Αγκάνοβιτς 72'), Νιλς Τεξέιρα, Αντάμοβιτς

Στον πάγκο: Βοζίνια, Γκαζτανάγια, Μυτίδης, Άλεξ, Φιντέλις, Γερολέμου, Αντόνια, Αγκάνοβιτς

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ