Συμβιβασμός και… ΧΑΜΕΝΗ ευκαιρία! (φώτος)

Έμειναν στην ισοπαλία (1-1) Δόξα και Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Φεύγει με τον ένα βαθμό η ομάδα του Πουρσαϊτίδη στη προσπάθεια που κάνει για την εξάδα. Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανένα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αφού με νίκη της Ομόνοιας στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή, η διαφορά θα μειωθεί στους 4 βαθμούς. Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για τη Νέα Σαλαμίνα που θα πάει χωρίς Ελουντού στο ματς με την Ανόρθωση. Στους 18 βαθμούς η Δόξα, στους 30 οι φιλοξενούμενοι. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο Μακάρειο και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.​

- Έναρξη στο ματς

- Πριν να συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η πρώτη απειλή της Νέα Σαλαμίνας στην εστία του Γκρεμσλ. Ο Κίνγκσλει με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αυστριακού. Πρώτη τελική στο παιχνίδι.

- 14' Πατάει καλύτερα η Νέα Σαλαμίνα που ελέγχει το ματς και προσπαθεί για το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση.

- 20' Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα με τον Νελσίνιο. Ο Βραζιλιάνος μόνος στη περιοχή έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βεσελόφσκι. Ήταν μόνος και αφύλακτος ο ποδοσφαιριστής του Χ''Λουκα.

- 23' Ωραία ενέργεια του Ελουντού από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα προς τον Κίνγκσλει, ο Αρτάμπε διώχνει σε κόρνερ προ του επιθετικού της Νέα Σαλαμίνας.

- 24' ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κίνγκσλει ανοίγει το σκορ. Μια ωραία προσπάθεια από τον πρώτο σκόρερ της Νέα Σαλαμίνας, ο οποίος πήρε την μπάλα, την κουβάλησε μέχρι την περιοχή, όπλισε και νίκησε τον Γκρεμσλ. Το 8ο γκολ στο πρωτάθλημα.

- 28' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρτάμπε, πάνω από την εστία του Βεσελόφσκι η μπάλα.

- 32' Κίτρινη στον Κορέια

- 32' Εκ νέου απειλή από στημένο για την Δόξα, απευθείας εκτέλεση του Μιτρέα η μπάλα εκτός.

- 40' Kίτρινη για τον Μπόλιεβιτς

- 42' Δύσκολη επέμβαση του Γκρεμσλ από το φάουλ του Τιάγκο!

- 43' Σουτ του Νεκτάριου, η μπάλα πάνω από την εστία του "Βέσε".

- 44' Πάει για αλλαγή η Νέα Σαλαμίνα. Ο Τζαίλσον αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και στη θέση του θα μπει ο Μιντίκκης. Γίνεται η αλλαγή.

- 45' Κίτρινη στον Ελουντού που ήταν στο όριο και χάνει την Ανόρθωση.

Τέλος ημιχρόνου

Έναρξη του β' ημιχρόνου

- 57' Ντεμπούτο για Μπατίν στη θέση του Χ''Βασίλη.

- 59' ΓΚΟΛ για την Δόξα που ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Αρτάμπε μετά από εκτέλεση κόρνερ, πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

- 67' Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα. Εκτός ο σκόρερ Αρτάμπε, μέσα ο Τίνκου.

- 70' Ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα να πετύχει δεύτερο γκολ, ο Κορέια έφυγε με προϋποθέσεις είχε δυο επιλογές για πάσα αλλά δεν κατάφερε να την δώσει στους αφύλακτους Ελουντού και Κίνγκσλει. Ο Σωτηρίου έσωσε την Δόξα.

- 74' Κακό σουτ του Μαργκάσα, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

- 77' Κίτρινη στον Ασαμόα.

- 89' Ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Νελσίνιο μπήκε στη περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

- 90' Αλλαγή για την Δόξα. Εκτός ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μέσα ο Ζατλ.

Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Χατζηβασίλη (Μπατίν 57'), Αλεξάνδρου, Αρτάμπε (Τίνκου 67'), Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο.

Στον πάγκο: Λοίζου, Μπα, Μουκτάρης, Φερνάντες, Παπαφώτης, Ζατλ, Άδωνη

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Άγκους, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον (Μιντίκκης 45'), Κωστή (Νουρ 63'), Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Τιάγκο, Κορέια, Ελουντού (Σιαθάς 79').

Στον πάγκο: Aλβμπόγκε, Σεργίου, Σικόρσκι, Ρέινολντς,  Νικολάου, Χ''Κωνσταντή 

Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Α' Βοηθός Διαιτητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Β' Βοηθός Διαιτητής ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
Τέταρτος Διαιτητής: ΑΝΔΡΕΑΣ (Λ/ΚΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Παρατηρητής ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ