Σολάρι: «Ο Αγιαξ κάνει καλή χρονιά και έχει δυνατή ομάδα»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγο Σολάρι, είπε τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Ράμος και τόνισε ότι ο Αγιαξ κάνει μια καλή σεζόν και έχει ικανούς παίκτες.

Η Ρεάλ παίζει εκτός με τον Αγιαξ στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League και ο Αργεντινός μίλησε με φανταστικά λόγια για τον αρχηγό των Merengues, Σέρχιο Ράμος. «Εχει έναν εκπληκτικό χαρακτήρα, τρομακτικά ανταγωνιστικό. Για κάποιο λόγο έχει παίξει τόσα παιχνίδια με την Ρεάλ. Δεν είναι κάτι εύκολο, αυτή η Ρεάλ είναι μια ιστορική ομάδα και έχει τη σφραγίδα του χαρακτήρα του. Μακάρι να μπορέσουμε να απολαύσουμε πολλά ακόμα παιχνίδια μαζί του».

Για το αν θα παίξει ο Μαρσέλο ή ο Ρεγκιλόν, δεν θέλησε να αποκαλύψει. «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, έχουμε ακόμα μία προπόνηση. Θα δούμε αύριο». Σε ερώτηση για την κακή φόρμα του Αγιαξ, σχολίασε. «Δεν νομίζω ότι βρίσκονται σε άσχημη στιγμή στη σεζόν, δεν συμφωνώ. Κάνουν καλή χρονιά, έχουν καλούς παίκτες». Τέλος, ο Σολάρι δεν θέλησε να πει κάτι πάνω στην τοποθέτηση του Πεπ Γκουαρδιόλα για το ότι η Ρεάλ δεν είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας. «Δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό».