ΠΙΕΡΟΣ: "Η αντίδρασή μου ήταν λάθος..."

Τοποθέτηση από τον Πιέρο Σωτηρίου στα κοινωνικά δίκτυα. Ο διεθνής στράικερ απολογείται για την αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του.

* Στο 6-1 επί της ΟΒ, ο Πιέρος είχε κερδίσει πέναλτι (με το σκορ στο 5-1) και πήρε τη μπάλα να το εκτελέσει αλλά το εκτέλεσε τελικά ο Robert Skov ο οποίος είχε άλλα δυο γκολ, ώστε να συμπληρώσει το χατ-τρικ του.

Γράφει στην προσωπική του σελίδα...

"Αυτό το καλοκαίρι έζησα έναν δύσκολο τραυματισμό. Έμεινα μακριά απ' το ποδόσφαιρο για αρκετό καιρό. Τώρα που επέστρεψα, ο μόνος μου στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής, είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω. Ειδικά μέσα στο γήπεδο. Και ξέρω ότι η δουλειά μου σαν επιθετικός είναι να σκοράρω ή να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Φέτος λόγω του τραυματισμού μου δεν είχα την δυνατότητα να σκοράρω όσα γκολ σκόραρα πέρσι. Και την Κυριακή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα να είναι μπροστά 5-1, κέρδισα ένα πέναλτι. Αυτό που σκέφτηκα εκείνη την ώρα ήταν να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου σαν επιθετικός. Να πετύχω ένα γκολ. Δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο και καταλαβαίνω ότι η αντίδρασή μου να έρθω σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες μου, ήταν λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ρόμπερτ σκόραρε και πήρε την μπάλα στο σπίτι του. Μου χρωστάει μια ασίστ. Η ομάδα είναι πάντα πάνω απ' όλα. ΠΑΜΕ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ!!".