ΥΠΟΘΕΣΗ Ουζόχο/Η διευκρίνηση από τον ΚΟΑ και τα... δεδομένα

Χωρίς επιπλέον υλικό από τον ΚΟΑ «πάμε» στην εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ΚΟΑ, διευκρίνισε ότι έδωσε στην ΚΟΠ απόσπασμα του επικυρωμένου πρακτικού που αφορά στο σκεπτικό και την αιτιολόγηση της απόφασης και την απόφαση ακύρωσης του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο, με τα στοιχεία εκείνα η αποκάλυψη των οποίων δεν αποτελεί κίνδυνο επέμβασης στο ανακριτικό έργο ή παραβίασης των προνοιών της νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ως εκ τούτου, ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης, θα ολοκληρώσει την εκδίκαση της υπόθεσης με ό,τι έγγραφα έχει ήδη στα χέρια του. Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν, στις 11:30.

Η υπερασπιστική γραμμή του Απόλλωνα
Ο δικηγόρος του Απόλλωνα, Ανδρέας Κορομίας, θα υποστηρίξει ότι η απόφαση του ΚΟΑ για την ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο έχει αναδρομική ισχύ και ότι είναι ένα δελτίο σαν να μην έχει εκδοθεί ποτέ, με αποτέλεσμα να θεωρούν αντικανονική τη συμμετοχή του Νιγηριανού κίπερ.

Η υπερασπιστική γραμμή της Ανόρθωσης
Από την άλλη, ο Γιώργος Χριστοφίδης, ο νομικός που θα εκπροσωπήσει την Ανόρθωση στην εκδίκαση της ένστασης, θα υποστηρίξει ότι ο Ουζόχο συμμετείχε κανονικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αφού η ακύρωση του δελτίου υγείας έγινε αργότερα.

Το λόγο έχει πλέον ο Αθλητικός Δικαστής....