Το μπαλάκι από ΚΟΑ σε ΚΟΠ και πάλι από την αρχή...

Έγινε... μπαλάκι του τένις η υπόθεση Ουζόχο. Ένα χτύπημα η ΚΟΠ, ένα χτύπημα ο ΚΟΑ και γύρω χιλιάδες κόσμος να περιμένει να μάθει την κατάληξη.

Οι αγώνες τένις κρατάνε κάποτε 3-4 ώρες αλλά ποτέ...15. Εδώ είμαστε σε μια υπόθεση που "τραβάει" εδώ και περισσότερες από 15 μέρες.

Η ΚΟΠ ζήτησε το αιτιολογικό της απόφασης για ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο. Ο ΚΟΑ απάντησε πως το έστειλε, ο Αθλητικός Δικαστής ανέβαλε ξανά και ξανά την απόφασή του και τώρα περιμένει... πάλι τον ΚΟΑ. Το μπαλάκι κάπου χάθηκε και το "ματς" άρχισε να κουράζει.

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και ένας αθλητής έγιναν το σήριαλ της χρονιάς. Το ενδιαφέρον είναι φυσιολογικά στα ύψη αφού επηρεάζονται άμεσα και έμμεσα αρκετές ομάδες, όμως από όλη αυτή την ιστορία υπάρχει δεδομένα ένας μεγάλος χαμένος, ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο τέλος: Το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο πρέπει και όχι να διώχνουμε τον κόσμο. Δεν μας παίρνει άλλο κύριοι... Δεν φτάνει που έμειναν ελάχιστοι να πηγαίνουν στα γήπεδα, όλη αυτή η ιστορία με τον Ουζόχο σίγουρα θα ξενερώσει ακόμα περισσότερους.

Η ιστορία κούρασε όμως φαίνεται ότι έχουμε ακόμα πολλά επεισόδια μπροστά μας, με το Κυπριακό ποδόσφαιρο πάντως να δέχεται ακόμα ένα πλήγμα σε πολλά επίπεδα.