ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: Ντέρμπι με μεγάλο διακύβευμα

Εν μέσω της πολύκροτης υπόθεσης Φράνσις Ουζόχο που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, «κινδυνέψαμε» να ξεχάσουμε ότι έχουμε μεγάλο ντέρμπι σήμερα το απόγευμα (17:00). AΠΟΕΛ Vs AEK στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Μεγάλο παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Από τη μια το ΑΠΟΕΛ θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή και ταυτόχρονα να κάνει αποφασιστικό βήμα για να τερματίσει στην 1η θέση με το τέλος της regular season. Από την άλλη, η ΑΕΚ θα παίξει ίσως το τελευταίο της χαρτί για την… επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Εάν και εφόσον το -10 γίνει -7, μπαίνει ξανά στο… κόλπο. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο μεγάλος στόχος θα είναι το back to back στο θεσμό του κυπέλλου.

Το ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, έστρωσε… στη συνέχεια με Πάολο Τραμεντζάνι, πήγε να τα… χαλάσει με τους 5 βαθμούς που άφησε (εντός έδρας) απέναντι σε Αλκή και Πάφος FC, αλλά έκανε… ριστάρτ στο «Τάσος Μάρκου». Μοναδικό ζητούμενο απέναντι στην ΑΕΚ δεν είναι άλλο από το… τρίποντο. Αν συνδυαστεί και με πολύ καλή εμφάνιση, ακόμα καλύτερα για την ομάδα του Ιταλού τεχνικού που επιστρέφει στην άκρη του πάγκου (σ.σ ήταν τιμωρημένος με ΕΝΠ).

Η ομάδα της Λάρνακας, δείχνει ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ανανεωμένη… και παραγωγική με τον Ιμανόλ Ιντιάκεθ στον πάγκο της και χωρίς να δεχθεί γκολ! Όπως δήλωσε ο κόουτς στη διάσκεψη Τύπου, το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ.