ΝΤΕΡΜΠΙ και άλλα δύο

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει σήμερα η 21 η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με το ντέρμπι στο «ΓΣΠ» να ξεχωρίζει.

Στις 17:00 στο «ΓΣΠ», το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν το «Χ» στο Λεμεσιανό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής αλλά σήμερα δεν γίνεται να είναι κερδισμένοι και οι δύο. Η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή και η αντίστοιχη του Ιμανόλ Ιντιάκεθ για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Στις 18:00 στο «Τάσος Μάρκου», η Ένωση φιλοξενεί την Πάφο. Εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέσα στο επόμενο διάστημα θα δώσουν συνολικά πέντε αγώνες μαζί με τον σημερινό (δύο Κυπέλλου και δύο στα πλέι οφς). ΕΝΠ και Πάφος έχουν κοινούς στόχους, μάχονται για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία και αν υπάρχει νικητής σήμερα, θα έχει κάνει μεγάλο βήμα ως προς τον στόχο αυτό.

Και τέλος στις 19:00 στο «Αμμόχωστος», η Αλκή θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα. Ξεκάθαρο φαβορί η Λεμεσιανή ομάδα, έχει τον πρώτο λόγο αφού υπερτερεί σε θέμα ποιότητας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η «αθάνατη» θα αποδειχθεί εύκολη λεία, αφού σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ήταν ανταγωνιστική και πάλεψε μέχρι τέλους. Έτσι αναμένεται να κάνει και σήμερα, κυνηγώντας βαθμολογικό όφελος.