Από ένα (ωραίο) γκολ κι΄έναν βαθμό (φώτος)

Ένωση και Πάφος εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο Τάσος Μάρκου στο παιχνίδι που έγινε για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Ουντόζι στο 26ο λεπτό. Η ισοφάριση ήρθε στο 64΄για την Πάφο με τον Νέμετς. Τους 18 βαθμούς έφτασε η Πάφος, στους 17 το Παραλίμνι. Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο. 

Σέντρα στο ματς...

4΄Φάουλ για την Πάφο σε καλό σημείο για ένα γέμισμα στην περιοχή. Εκτέλεσε ο Ανγκούλο, ο Καρώ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για τους φιλοξενούμενους. 

10΄Σουτ του Ανγκούλο από μακριά, έξω η μπάλα. 

12΄Εκτέλεση φάουλ από τον Ανγκούλο, δεν έκανε σωστή έξοδο ο Πέτρου όμως η μπάλα απομακρύνθηκε από την περιοχή από τους αμυντικούς της Ένωσης.

16΄Φάουλ για την Ένωση σε πολύ καλό σημείο. Ακριβώς έξω από την περιοχή και λίγο πλάγια. Το κέρδισε ο Μηνάς Αντωνίου από τον Φόλπρεχτ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αμπαρτζουμιάν ο οποίος επιχείρησε απευθείας να απειλήσει όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

26΄ΓΚΟΛ για την Ένωση με τον Ουντόζι, 1-0! Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά από τους αμυντικούς, έμεινε στην περιοχή και ο επιθετικός των γηπεδούχων με απευθείας σουτ έκανε το 1-0 στο Τάσος Μάρκου.  

34΄Ευκαιρία για την Πάφο με τον Ράκελς. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων με σουτ εντός της περιοχής και πλάγια είδε τον Πέτρου να διώχνει με τα πόδια. 

39΄Ο Γκοζλάν απέναντι από τον Μολ προσπάθησε με το κεφάλι να στείλει πάνω από τον τερματοφύλακα την μπάλα όμως δεν τα κατάφερε. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ξεκίνησε το 2ο μέρος... 

54΄Παραμένει το 1-0 στο Τάσος Μάρκου. 

56΄Σουτ από τον Μηνά Αντωνίου εντός της περιοχής και πλάγια, έβαλε το πόδι του ο αμυντικός της Πάφου στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. 

64΄ΓΚΟΛ για την Πάφο με τον Νέμετς, 1-1! Ωραίο γκολ από τον Σλοβάκο ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής χωρίς κοντρόλ στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα. 

71΄Αδύναμο το σουτ του Πίττα εντός περιοχής, μάζεψε ο Μολ. 

78΄Ευκαιρία για την Ένωση με τον Γκοζλάν. Σουτ εκτός περιοχής η μπάλα κοντράρει, χτυπά στο δοκάρι για φεύγει σε κόρνερ. 

79΄Νέα φάση για την ΕΝΠ! Ο Ζάρατε με απευθείας σουτ εκτός περιοχής είδε τον Μολ να διώχνει εντυπωσιακά! 

83΄Πιέζει η Ένωση. Είναι καλύτερη από την Πάφο μετά το γκολ του Νέμετς. 

87΄Σουτ από τον Ράσιτς εντός της περιοχής, κόντραρε στον Κυριάκου η μπάλα. 

90΄Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο! Ο Ιμπραχίμ γύρισε παράλληλα στην περιοχή εκεί όπου ο Λουλίνια με σουτ έστειλε την μπάλα έξω. 

Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΕΝΠ: Πέτρου, Ριέρα (90+2΄Σερπάκοφ) Ενόχ, Ουντόζι (70΄Πίττας) Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Αντωνίου (60΄Ζάρατε) Αγγελή, Κυριάκου, Μαϊσουραντζε, Γκοζλάν.

**Τη τελευταία στιγμή έμεινε εκτός εντεκάδας ο Κλέιμαν, τη θέση του στον άσο πήρε ο Πέτρου.

Στον πάγκο οι Μουλαζίμης, Σερπάκοφ, Γ. Κολοκούδιας, Ζάρατε, Κοσμάς, Γκλάβινα, Φυτανίδης, Πίττας

Πάφος: Moλ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς, Φόλπρεχτ (59΄Λουλίνια)  Μπανκάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (85΄Ντόβμπνια) Νέμετς, Ράκελς (75΄Ιμπραχίμ)

Στον πάγκο οι Πέτρου, Λουλίνια, Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Ντόβνια, Πολίτσι, Ιμπραχίμ

Κίτρινες: Μαϊσουράντζε, Ριέρα/Καρώ, Ράσιτς, 

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ