Ντέρμπι στο "ΠΑΠ", σημαντικά σε "Τσίρειο" και "Μακάρειο"

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Στις 16:00 στο «Αντ. Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση θα υποδεχθεί την Ομόνοια στο ντέρμπι της ημέρας. Οι δύο ομάδες έχουν ως κοινό στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα και η «Κυρία» θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της φτάνοντας στην νίκη. Αντίθετα το «τριφύλλι» ρίχνει τις τελευταίες του… ζαριές.

Στις 17:00 στο «Τσίρειο», η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Νέα Σαλαμίνα. Μετά την ισοπαλία στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, με νίκη η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα πλησιάσει στο -1 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ ενώ παράλληλα θα αυξήσει την διαφορά από την 4 η ΑΕΚ. Από την πλευρά της, η Νέα Σαλαμίνα θέλει το βαθμολογικό κέρδος για να ολοκληρώσει την είσοδο στο πρώτο γκρουπ.

Και τέλος στις 18:00 στο «Μακάρειο», Δόξα και Ερμής θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη θέση και νιώθουν πιο άνετα ωστόσο παραμένουν στα χαμηλά ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση και χρειάζονται μια μεγάλη νίκη για να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.