Διάψευση από Αστυνομία ότι η... μετάβαση στον ΚΟΑ αφορούσε καταγγελία Ανόρθωσης (UPD)

Νεότερη ενημέρωση: 15:35

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, μας λέχθηκε ότι η σημερινή… επίσκεψη ανακριτικής ομάδας στον ΚΟΑ δεν είχε να κάνει με την καταγγελία της Ανόρθωσης (σ.σ όπως όλοι οι συνάδελφοι εκτιμήσαμε), χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι δεν άρχισε να διερευνάται η καταγγελία της Ανόρθωσης, όπως μας είπε χαρακτηριστικά.  

Η σημερινή μετάβαση ανακριτών του ΤΑΕ στα γραφεία του ΚΟΑ έγινε για τη λήψη κατάθεσης από αρμόδιο λειτουργό στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας που αφορά το δελτίο υγείας ποδοσφαιριστή

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Η σημερινή μετάβαση ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας στα γραφεία του ΚΟΑ έγινε για τη λήψη κατάθεσης από αρμόδιο λειτουργό στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας που αφορά το δελτίο υγείας ποδοσφαιριστή. Σημειώνεται ότι η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με εξετάσεις, λήψη καταθέσεων και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων με στόχο την ολοκλήρωση των ερευνών το συντομότερο δυνατό.

Eνημέρωση (12:40)

Λίγο μετά τις 12:30 αποχώρησαν από τα γραφεία του ΚΟΑ οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Eνημέρωση (11:50)

Ακόμα βρίσκεται στον ΚΟΑ η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου. Πήγαν για έλεγχο στο τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών του Οργανισμού.

Αρχική ενημέρωση (11:29)

«Επιστροφή» στα γραφεία του ΚΟΑ για τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου. Θα αρχίσει η λήψη νέου κύκλου καταθέσεων προφανώς μετά τις καταγγελίες της Ανόρθωσης.  Η ανακριτική ομάδα βρίσκεται ήδη στον ΚΟΑ.

Ως γνωστό, η Ανόρθωση καταγγέλλει τον ΚΟΑ καθώς και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη για επηρεασμό του ανακριτικού έργου στην υπόθεση Ουζόχο.