Οι πρωτοπόροι σε δοκιμασία

Τριήμερο πολύ δυνατών αγώνων περιλαμβάνει η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας. Την Τετάρτη 20, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι τρεις αγώνες της αγωνιστικής με το δικό τους πολύ έντονο ενδιαφέρον.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:30 στη Σάλα «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος μεταξύ της πρωτοπόρου σε 09 αγώνες και 23 βαθμούς Ολυμπιάς Φρενάρους με τον Α.Ο. Διόνυσο. Η Ολυμπιάς θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στην πρωτοπορία, αλλά και να πάρει ρεβάνς από την ήττα που δέχθηκε στον Ά Γύρο στην Έμπα. Ο Α.Ο. Διόνυσος για δεύτερη σερί εβδομάδα αντιμετωπίζει ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο, αλλά θέλει να επαναλάβει ό,τι έκανε στην έδρα του.

«Δοκιμασία» αναμένει την Ε.Ν.Π. το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό του Γυμνασίου Αγίου Αθανασίου απέναντι στην Ε.Ν.Α.ΑΘ στις 20:00. Oι «κιτρινόμαυροι» της Λεμεσού είναι πολύ καλή ομάδα και θέλουν μια μεγάλη νίκη ειδικά στην έδρα τους. Το τρίποντο ίσως τους επιτρέψει να κάνουν και όνειρα ανόδου. Η Ένωση γνωρίζει δεν έχει την πολυτέλεια ήττας εάν θέλει να εκμεταλλευτεί ό,τι έχει αγώνα λιγότερο από τον βασικό ανταγωνιστή της Ολυμπιάς Φρενάρους.

Το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και ο τρίτος αγώνας που θα συμπληρώσει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής μεταξύ Φοίνικα Πύλας – Ολυμπιάδας Νεαπόλεως στο Κλειστό της Πύλας στις 20:00. Ο Φοίνικας θέλει το τρίποντο για να μείνει στην 3η θέση. Εξάλλου, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως θέλει να ανακάμψει έστω και αργά.

Την 11η αγωνιστική δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του ΑΠΟΚ.

Η βαθμολογία (10η αγωνιστική)
1. Ολυμπιάς Φρ. (σε 09 αγώνες) 23
2. Ε.Ν.Π (σε 08 αγώνες) 21
3.Φοίνικας Π. (σε 08 αγώνες) 14
4. Ε.Ν.Α.ΑΘ (σε οκτώ αγώνες) 13
5. Α.Ο. Διόνυσος (σε 09 αγώνες) 13
6. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (σε 09 αγώνες) 05
7. ΑΠΟΚ (σε 09 αγώνες) 01