Βλέπεις GOAL-GOAL το ντέρμπι; Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA

Το ντέρμπι Ομόνοια – ΑΕΛ και οι αναμετρήσεις Πάφος – Δόξα και Ερμής – Ανόρθωση θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. 
 
Προσφέρονται και οι τρεις αναμετρήσεις με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την BET ON ALFA. Δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. 
 
Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:
 
17:00 ΠΑΦΟΣ - ΔΟΞΑ 
Θέλουν νίκη και οι δύο ομάδες για να διασφαλίσουν μεγαλύτερη άνεση για τη δεύτερη φάση όπου θα συμμετέχουν στο δεύτερο γκρουπ. Η Πάφος έχει βάσει των αποδόσεων τον πρώτο λόγο καθώς έχει απόδοση 2.05, η νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 3.20, ενώ 3.45 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. 
Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.95, στο 1.75 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση, έχει απόδοση 1.80. 
 
18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ
Καμία ομάδα δεν ξεχωρίζει σαν φαβορί στο ντέρμπι που θα γίνει στο ΓΣΠ. Η Ομόνοια θέλει ένα μόλις βαθμό με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα για να σφραγίσει την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ, ενώ η ΑΕΛ είναι διεκδικήτρια του τίτλου και θέλει να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. 
Στο 2.50 προσφέρεται η νίκη της Ομόνοιας, στο 2.90 το διπλό για νίκη της ΑΕΛ και 2.85 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.05, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.65, ενώ 1.75 είναι η απόδοση του Goal – Goal.
 
18:00 ΕΡΜΗΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Με απόδοση 1.55 η Ανόρθωση είναι φαβορί για τη νίκη. Αν τα καταφέρει και την ίδια ώρα η ΑΕΛ κερδίσει την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ η Ανόρθωση είναι η ομάδα που θα μπει στο πρώτο γκρουπ. Η νίκη του Ερμή προσφέρεται στο 5.60 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.60. 
Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.10, στο 1.60 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ στο 2.10 προσφέρεται η επιλογή Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 
 
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. 
 
Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
 
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.
Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.
 
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.