Το... ΜΟΙΡΑΣΑΝ στο "Αμμόχωστος" (Φώτος)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Νέα Σαλαμίνα και Αλκή. Η «Αθάνατη» βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Κάρλος αλλά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με την κεφαλιά του Φουστάρ. Τα γκολ των δυο «μονομάχων» προήλθαν από κόρνερ. Πιο απειλητική η ομάδα του Πουρσαϊτίδη που έψαξε το γκολ με αρκετούς τρόπους. Σκόραρε ο Φουστάρ στην επανάληψη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δικαιούται να φωνάζει η Νέα Σαλαμίνα για πέναλτι σε χέρι του Μαρτίνου Χριστοφή στο 71ο λεπτό. Στους 31 βαθμούς και 6η η Νέα Σαλαμίνα, στους 17 η Αλκή. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο Ν. Papas Group Aμμόχωστος.​

- Έναρξη στον αγώνα

- 7' Ο Ελουντού στη περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα μόλις άουτ.

- 10' Σουτ του Νουρ πολύ άστοχο.

- 17' ΓΚΟΛ η Αλκή και 0-1. Πρώτη τελική για την Αλκή και γκολ. Ο Ιβάν Κάρλος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπελαμειρί έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Βεσελόφσκι.

- 18' Πλησιάζει και σε δεύτερο γκολ η "Αθάνατη". Ο Μπελαμεϊρί από τα δεξιά, μπήκε στη περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

- 28' Ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα! Ο Φουστάρ το κεφάλι μεγάλη απόκρουση του Πάρντο.

- 29' ΓΚΟΛ για τη Σαλαμίνα και 1-1!!! Ο Φουστάρ νικάει αυτή τη φορά τον Πάρντο και κάνει το 1-1. Ένα τέρμα που προήλθε από κόρνερ του Τιάγκο, ο Κροάτης στόπερ ήταν αμαρκάριστος και "τιμώρησε" την Αλκή.

- 38' Φάουλ του Μαργκάσα, στην αγκαλιά του Πάρντο η μπάλα.

- 40' Ο Μιντίκκης μέσα στη περιοχή, βγαίνει ο Πάρντο και σώζει την Αλκή.

- 44' Δοκάρι για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Μιντίκκη! Ο Κίνγκσλει έστρωσε στον Κύπριο μπακ χαφ αυτός έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ημίχρονο

Έναρξη στο β' ημίχρονο

- 47' Ωραία ενέργεια του Τριμπό, κάνει το σουτ η μπάλα κοντράρει και πάει σε κόρνερ.

- 49' Σουτ του Σπόλιαριτς, η μπάλα άουτ.

- 52' Σκοράρει ο Φουστάρ αλλά ακυρώνεται το γκολ ως οφσάιντ. Η επαναληπτική προβολή της Cytavision δείχνει τον Κροάτη να είναι οριακά μπροστά. Σωστή η απόφαση.

- 60' Την κατοχή η Νέα Σαλαμίνα, η Αλκή ψάχνει να κάνει τη ζημιά μέσω των αντεπιθέσεων.

- 61' Κίτρινη στον Γκαντάτσια.

- 71' Ο Μιντίκκης μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαρτίνου Χριστοφή. Φωνές από τη πλευρά της Νέα Σαλαμίνας για πέναλτι. Υπάρχει χέρι, έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

- 72΄ Σουτ του Σικόρσκι η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο.

- 77' Κίτρινη στον Σπόλιαριτς

- 80' Κίτρινη στον Μπαντάρα.

- 82' Σωτήρια παρέμβαση του Σερφά προ του Σικόρσκι από γύρισμα του Τισντέλ.

- 85' Κίτρινη στον Τραϊτσέφσκι.

- ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ οι καθυστερήσεις.

- 92' Κίτρινη στον Τιάγκο

Τέλος

Εντεκάδες

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Ρέινολντς, Μιντίκκης, Κορέια, Μαργκάσα, Νουρ, Ελουντού (Τισντέλ 62'), Τιάγκο, Κίνγκσλει (Σικόρσκι 74')

Στον πάγκο: Aλβμπόγκε, Σεργίου, Άγκους, Τζαϊλσον, Κωστή, Σιαθάς, Νικολάου, 

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Γκαντάτσια (Ακόστα 74'), Ιβάν Κάρλος (Μπαντάρα 75'), Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Στάροκιν, Τριμπό (Σταύρου 66')

***Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Αλκή. Ο Κυπριανού ενώ είχε επιλεχθεί στην εντεκάδα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και τη θέση του πήρε ο Χαραλάμπους.

Στον πάγκο: Κινονές, Παναγή, Σταύρου, Χαρή, Ακόστα, Γουίκς, Βασιλείου, Μπαντάρα

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γκίνος Γιώργος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ