Στις 23 Δεκεμβρίου κόντρα στην Αλκή πέτυχε το τελευταίο του γκολ και στις 12 Ιανουαρίου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημά μας.
Ο λόγος για τον Μπέρατ Σαντίκ, ο οποίος αν και έχει 1,5 μήνα που αποχώρησε από την Δόξα και συνεχίζει στην Ταραγόνα εντούτοις παραμένει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Cyta.
Ο Φινλανδός έχει 12 γκολ και με δέκα παιχνίδια να απομένουν στα πλέι οφ, δεδομένα κάποιοι θα τον προσπεράσουν. Ποιοι είναι όμως αυτοί που διεκδικούν το «χρυσό παπούτσι»;
Τρεις ποδοσφαιριστές έχουν από 11 γκολ και θέτουν γερή υποψηφιότητα. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα και την δεδομένη στιγμή φαντάζει ως το πρώτο φαβορί, ο Άνταμ Νέμετς που είναι σταθερή αξία στην επιθετική γραμμή της Πάφου και ο Φακούντο Περέιρα που στο τελευταίο παιχνίδι του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα επέστρεψε στα γκολ.
Στα 10 γκολ είναι ο Νούνο Μοράις ενώ από 8 έχουν οι Ρούμπεν Χουράδο, Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου και Μπράιαν Ανγκούλο.