Εύκολα… με τριάρα ο Απόλλωνας! (φώτος)

Με το δεξί μπήκε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Ομόνοιας στο Τσίρειο. Οι γαλάζιοι ήταν καλύτεροι από τους πράσινους και πήραν το ζητούμενο χάρη στα τέρματα των Ζελάγια, Σαρδινέρο και Παπουλή. Μείωσε ο Ραμίρεζ για την ομάδα της Ομόνοιας. Το www.kerkida.net ήταν στο Τσίρειο, διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

Σέντρα στο ματς... 

6΄Χωρίς τελική το παιχνίδι. 

11΄Καλή στιγμή για την Ομόνοια. Ο Τζιωνής σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Κολοβός την έστειλε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. 

11΄Μεγάλη μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια! Ο Ατζαγκούν λίγο έξω από την περιοχή, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω. 

13΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Ζελάγια, 1-0! Εκτέλεση φάουλ από τον Πέδρο, ο Αργεντινός με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. 

15΄Μεγάλη επέμβαση από τον Μεχίας! Ο Βασιλείου γύρισε στην περιοχή με τον Φακούντο να προσπαθεί με σουτ στην κίνηση να απειλήσει και τον Ισπανό να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

16΄Νέα μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα. Η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Ομόνοια ε τον Παπουλή να προσπαθεί από κοντά να την στείλει στα δίκτυα όμως ο Μαυρίας έδιωξε πάνω στην γραμμή. 

17΄Σουτ από τον Ραμίρεζ εντός της περιοχής και πλάγια, έδιωξε ο Βάλε. 

24΄Κεφαλιά από τον Περέιρα, εύκολα ο Μεχίας.

30΄Ο Χάμπος βρήκε ωραία τον Βασιλείου με μακρινή μπαλιά. Ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε έξω. 

37΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα, 2-0 με τον Σαρδινέρο! Εκτέλεση φάουλ από τον Πέδρο, ο Ισπανός με… τακουνάκι στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Πολύ όμορφο γκολ! 

45΄Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις. 

Τέλος πρώτου μέρους.

Ξεκίνησε το 2ο μέρος...

46΄Συγκρούστηκαν με δύναμη οι Μαυρίας και Βασιλείου. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ για την Ομόνοια με τους δύο παίκτες να μένουν για λίγο στο έδαφος.

50΄Απειλεί ο Απόλλωνας με τον Περέιρα όμως το σουτ του Αργεντινού έβγαλε σε κόρνερ ο Μεχίας.  

56΄Γύρισμα του Ατζαγκούν στην περιοχή, η μπάλα έφυγε παράλληλα και ο Κολοβός δεν πρόλαβε.

58΄Πέναλτι για τον Απόλλωνα, το κέρδισε ο Σαρδινέρο από τον Κατελάρη.  

58΄ΓΚΟΛ, εύστοχος ο Παπουλής από την άσπρη βούλα, 3-0! 

66΄Απίθανη χαμένη ευκαιρία για την Ομόνοια! Ο Ντάρμπισαϊαρ έφυγε στην κόντρα επίθεση, γύρισε στον ανενόχλητο Ατζακούν όμως το σουτ του δεύτερου ήταν κακό και έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

74΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Ραμίρεζ, 3-1 μειώνουν οι πράσινοι. Ωραία κάθετη του Γκόμεθ στον Κοσταρικανό ο οποίος απέναντι από τον Βάλε δεν λάθεψε.  

77΄Ευκαιρία τον Απόλλωνα να κάνει τέσσερα τα τέρματα του. Σέντρα από τον Παπουλή η μπάλα φτάνει στον Περέιρα όμως το σουτ του Αργεντινού πέρασε έξω. 

90΄Έχει πέσει ο ρυθμός όπως ήταν ανεμενόμενο. 

90΄Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις. 

90+2΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κατελάρη, εύκολα ο Βάλε. 

ΤΕΛΟΣ στο ματς, 3-1 ο Απόλλων!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε (62΄Σπόλιαριτς) Πέδρο, Χάμπος, Σακέττι, Σαρδινέρο (73΄Σκέμπρι) Περέιρα, Παπουλής, Ζελάγια (79΄Φαουπάλα)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Βύντρα, Κούσουλος, Μαυρίας, Μανρίκε, Κατελάρης, Γκόμεθ, Ατζαγκούν (74΄Μόντες) Τζιωνής (84΄Σοάρες) Κολοβός (57΄Ντάρμπισαϊαρ) Ραμίρεζ.

Κίτρινες: Σακέτι, Σαρδινέρο, Παπουλής, Φαουπάλα/Μαυρίας, Σοάρες

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Αντρέας Ψάλτης/Παναγιώτης Χριστοφή 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ