ΝΙΚΗΣΕ την Ανόρθωση και ελπίζει! (φώτος)

Τεράστια νίκη για τον Ερμή που μπήκε με το δεξί στα πλέι οφ και κράτησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες του για παραμονή στη κατηγορία. Οι «φτεροπόδαροι» κέρδισαν με 2-1 την άχρωμη Ανόρθωση. Η ομάδα του Γιούργκεν Στρέπελ παρουσίασε στο γήπεδο μια προβληματική εικόνα και φυσιολογικά ηττήθηκε. Με δέκα ποδοσφαιριστές ο Ερμής από το 36ο λεπτό λόγω της αποβολής του Λαγού. Δικαιούται να «φωνάζει» για πέναλτι η Κυρία σε ανατροπή του Λαβόρδε από τον Κατσιατή και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Πέναλτι είχε και ο Ερμής που ορθά υποδείχθηκε από τον Τσούκκα. Πρώτο γκολ για τον Μπουλά με την φανέλα του Ερμή. Στα 8 γκολ έφθασε ο Μίχαλ Ντούρις που μπήκε ως αλλαγή και μείωσε στο σκορ για την «Κυρία». Στους 13 βαθμούς ο Ερμής, στους 28 η Ανόρθωση. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο N. Papas Group Αμμόχωστος.​

Το ΦΙΛΜ του αγώνα...

- Έναρξη στο ματς

- 9' ΠΕΝΑΛΤΙ κερδίζει ο Ερμής. Κίτρινη στον Λαβόρδε. O Κολομβιανός έριξε στο έδαφος τον Κατσιατή σε μονομαχία που είχαν σε στημένο των γηπεδούχων.

- 11' ΓΚΟΛ για τον Ερμή. Ο Ταραλίδης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Δημητρίου.

- 15' Κίτρινη στον Λαγό

- 23' Με δυο πάσες ο Ερμής έφτιαξε επικίνδυνη κατάσταση στη περιοχή της Ανόρθωσης. Ο Κατσιατής από τα δεξιά με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Ντεβέσα ο οποίος ήταν σε εξαιρετική θέση, άργησε όμως και το σουτ του αποκρούστηκε από τους αμυντικούς της "Κυρίας".

- 29' Πέφτει στη περιοχή της Ανόρθωσης ο Μπουλά. Κίτρινη στον ποδοσφαιριστή του Ερμή για "θέατρο".

- 31' Πολύ κοντά σε δεύτερο τέρμα ο Ερμής. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Ντεβέσα βρήκε τον Κατσιατή, ο Κύπριος εξτρέμ μπήκε στη περιοχή γύρισε στον Ντεβέσα αυτός δεν βρήκε τη μπάλα, στη συνέχεια από κοντά ο Μαρτίνιουκ δεν κατάφερε να σκοράρει.

- 36' Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στον Λαγό. Ο Ελλαδίτης διεκδίκησε τη μπάλα με τον Λαβόρδε, ο Κολομβιανός έπεσε στο έδαφος και ο Τσούκκας σφύριξε φάουλ. Υπάρχει επαφή και από τους δυο ποδοσφαιριστές. Να τονίσουμε πως ο Λαβόρδε έφευγε απέναντι από τον Αραμπατζή.

Διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ερμή.

- 42' Στημένο του Λαβόρδε, παίρνει το κεφάλι ο Σίντεφελντ, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αραμπατζή η μπάλα.

- 42' Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες. Ένταση στο ματς.

Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις.

- 45+1' Δοκάρι για την Ανόρθωση. Τρομερή προσπάθεια του Μπουφ ο οποίος υποδέχτηκε τη μπάλα με πλάτη, γύρισε έκανε το σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά και την απόκρουση του Αραμπατζή.

Τέλος ημιχρόνου

- Έναρξη στο β' ημίχρονο

- 48' Στο έδαφος ο Μπουλά, φωνές από τον Ερμή για πέναλτι. Ο Φύτος Κυριάκου βρίσκει πρώτα την μπάλα και μετά έρχεται σε επαφή με τον Μπουλά. Ο εξτρέμ του Ερμή πέφτει, ο Αβραάμ Τσούκκας θεωρεί πως δεν υπάρχει πέναλτι.

- 55' Ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Φύτος Κυριάκου στη περιοχή κάνει το σουτ με το αριστερό, δύσκολη απόκρουση από τον Αραμπατζή.

- 58' Στο έδαφος ο Λαβόρδε, ζητάνε πέναλτι από πλευράς Ανόρθωσης. Ο Κολομβιανός βρίσκει τη μπάλα και στη συνέχεια ανατρέπεται από τον Κατσιατή. 

- 63' ΓΚΟΛ για τον Ερμή. Ο Μπουλά κάνει το 2-0! Ο Πουτζιουρή βρήκε με ωραία μπαλιά τον Αφρικανό ο οποίος με την ταχύτητα του ξέφυγε από την άμυνα της Ανόρθωσης, βρέθηκε απέναντι από τον Δημητρίου, καθυστέρησε να πλασάρει αλλά στο τέλος η προσπάθεια του ήταν επιτυχής. Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί από τον Χρύση Μιχαήλ και τους υπόλοιπους του πάγκου.

- 75' Πατάει καλά ο Ερμής, κρατάει το 2-0.

- 76' Ο Λαβόρδε από τα αριστερά, έκλεισε προς τα μέσα έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ.

- 78' Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Κατσιατής. Στη θέση του ο Μπανούσης.

- 84' ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση. Μειώνει σε 2-1 η "Μεγάλη Κυρία" με τον Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Αραμπατζή.

- 85' Κίτρινη κάρτα σε Ντούρις - Ενγκαγκά λόγω "αψιμαχίας" στο γκολ της Ανόρθωσης.

ΠΕΝΤΕ τα λεπτά των καθυστερήσεων

- Μπήκαμε στο 90+2 κρατάει ο Ερμής που κερδίζει και κόρνερ.

ΤΕΛΟΣ αγώνα, μεγάλη νίκη ο Ερμής.

Εντεκάδες

Ερμής: Αραμπατζής, Πουτζιουρή, Ταραλίδης, Κατσιατής (Μπανούσης 79'), Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (Φυλακτού 61'), Ψάλτης, Κουατζίκα, Λαγός, Ενγκαγκά, Μπουλά (Μαλόν 89')

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Πηλέας, Μακρίεφ, Μαλόν, Φυλακτού, Μπανούσης, Χριστοδούλου, Πούννας, Λύτρας

Ανόρθωση: Δημητρίου, Σίντεφελντ, Κατσαράβα, Ράγιος, Μπεσάτ, Μπουφ, Βικτόρ, Λαβόρδε, Πράνιτς (Οικονομίδης 69'), Ιωάννου (Κυριάκου 46'), Στεφανέλι (Ντούρις 56')

Στον πάγκο: Στίμερ, Ντούρις, Κυριάκου, Οικονομίδης, Γεωργαλλίδης, Παναγιώτου, Λεμέσιος

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ