ΓΚΟΛΑΡΑ Μηνά, MVP ο Πέτρου και "ανάσα" η ΕΝΠ! (φώτος)

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Ένωση στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στη Δόξα. Οι «βυσσινί» με γκολ του Μηνά Αντωνίου κέρδισαν με 1-0 και έφθασαν τους 20 βαθμούς. Μεγάλη η πίεση της Δόξας στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βρήκαν το σθένος και «κράτησαν» το υπέρ τους προβάδισμα. Άτυχη η Δόξα σε 2-3 περιπτώσεις που βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά Πέτρου και άμυνα έσωσαν την ομάδα του Φελκ. Στους 20 έμεινε η ομάδα του Χατζηλούκα που μπλέκει για τα καλά στην υπόθεση υποβιβασμός. Συγκλονιστικός Ουντότζι, γκολάρα ο Μηνάς Αντωνίου. Τραυματίστηκε ο Κλέιμαν, τον αντικατέστησε επάξια ο νεαρός Πέτρου. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο «Τάσος Μάρκου».

Το ΦΙΛΜ του αγώνα

- Έναρξη στο ματς

- 1' Πρώτη φάση στο παιχνίδι. Σέντρα από τον Αμπαρτζουμιάν με στόχο τον Ρασμούσεν, ο φορ της Ένωσης έπιασε το σουτ, δεν απείλησε τον Γκρεμσλ.

- 4' Πιο δυνατά η Ένωση. Ο Μηνάς από τα αριστερά, έκλεισε προς τα μέσα βρήκε τον Ρασμούσεν με τον Κύπριο εξτρέμ να κάνει κίνηση στη περιοχή, ο Δανός δεν κατάφερε να τον βγάλει σε θέση βολής. Καθάρισε η άμυνα των φιλοξενούμενων.

- 8' Κόρνερ του Ριέρα, ο Ουντότζι πιάνει την κεφαλιά η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκρεμσλ. Μεγάλη ευκαιρία για τους "βυσσινί".

- 15' ΓΚΟΛ για την Ένωση! Ο Μηνάς ανοίγει το σκορ! Πανέμορφο γκολ από τον Μηνά Αντωνίου που πήρε τη μπάλα από τα αριστερά έκλεισε προς τα μέσα και με δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον Γκρεσμλ.

- 20' Κίτρινη στον Λουίς Κάρλος

- 23' Πάει ξανά να απειλήσει η Ένωση με τον Ουντότζι να μπαίνει στη περιοχή και να σεντράρει με στόχο τον Ρασμούσεν, διώχνει την υστάτη ο Μουκτάρης.

- 31' Απόκρουση Κλέιμαν!!! Ο Λουίς Κάρλος βρήκε χώρο, προχώρησε και με σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Ισραηλινό σε μεγάλη απόκρουση. Στη συνέχεια ο Παβλόφ πήγε να επωφεληθεί αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

- 33' Στημένο για την Ένωση. Ο Βαλλιάνος με απευθείας εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Γκρεμσλ.

- 34' Στο έδαφος ο Κλέιμαν. Πρόβλημα για τους "βυσσινί". Ετοιμάζεται ο Πέτρου. Πάει για αναγκαστική αλλαγή η Ένωση.

- 35' Γίνεται η αλλαγή τερματοφύλακα στην Ένωση. Μέσα ο Πέτρου έξω ο απογοητευμένος Κλέιμαν.

- 36' Σουτ του Μηνά, κανένα πρόβλημα για τον Γκρεμσλ.

- 40' Σέντρα του Περέιρα προς τον Παβλόφ, διώχνει ο Αγγελή σε κόρνερ.

- 43' Επικίνδυνη προϋπόθεση στην άμυνα της Δόξας. Ο Ουντότζι συνεργάστηκε με τον Κολοκούδια, μπήκε στη περιοχή, γύρισε προς τον Ρασμούσεν, η μπάλα έμεινε διεκδικήσιμη πήγε να κάνει το σουτ, διώχνουν οι αμυνόμενοι της Δόξας.

ΔΥΟ τα λεπτά των καθυστερήσεων

ΤΕΛΟΣ ημιχρόνου

Έναρξη β' ημιχρόνου

- 48' Σουτ του Ζατλ, άστοχο.

- 50' Κίτρινη στον Κυριάκου για χέρι. Ο αμυντικός της Ένωσης ανέκοψε την αντεπίθεση της Δόξας.

- 51΄ Στημένο για την Δόξα. Καλή εκτέλεση του Μπόλιεβιτς, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πέτρου.

- 54' Πήγε να βγει στη κόντρα ο Μπατίν, ο Αμπαρτζουμιάν με σωστή παρέμβαση "καθαρίζει" τον όποιο κίνδυνο πήγε να δημιουργηθεί.

- 62' Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Ο Ουντότζι με προσωπική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή έκανε το σουτ με το αριστερό, απέκρουσε ο Γκρεμσλ!

- 64' Σπουδαία απόκρουση του Πέτρου. Ο Ζατλ σούταρε, ο Μπατίν με προβολή αλλοίωσε τη πορεία της μπάλας με τον Κύπριο κίπερ να σώζει την Ένωση. Μάλιστα ο Πέτρου έχει κτυπήσει λόγω της υπερπροσπάθειας. Σηκώνεται ο νεαρός κίπερ, συνεχίζει κανονικά.

- 71' Κοντά και σε 2ο γκολ η Ένωση. Ο Μηνάς Αντωνίου έκανε τις ντρίμπλες, μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών. 

- 74' ΑΠΙΘΑΝΗ ευκαιρία για την Δόξα. Σέντρα του Περέιρα, ο Πέτρου έκανε την έξοδο, η μπάλα έφθασε στον Λουίς Κάρλος, αυτός έκανε το σουτ και ενώ ήταν στο έδαφος ο κίπερ των "βυσσινί", πάνω στη γραμμή έσωσε ο Κυριάκου και προ του Μπατίν, ο Αμπαρτσουμιάν έδιωξε τη μπάλα!!!

- 80' Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Πέτρου σώζει την Ένωση! Έγινε το σουτ από τον Αλεξάνδρου, ο Πέτρου απέκρουσε, η μπάλα έμεινε στη περιοχή, ο Μπατίν από κοντά πήγε να σκοράρει και ο Πέτρου έδιωξε σε κόρνερ.

- 83' Σουτ του Μηνά η μπάλα άουτ.

- 88' Τεράστια ψυχικά αποθέματα από Ουντότζι που με τις δικές του ενέργειες δίνει ανάσες στους υπόλοιπους.

ΠΕΝΤΕ τα λεπτά των καθυστερήσεων

- 90+1' Φάουλ του Νεκτάριου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πέτρου.

ΤΕΛΟΣ αγώνα

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ

Ένωση: Κλέιμαν (Πέτρου 35'), Ριέρα, Ενόχ, Κολοκούδιας (Μαϊσουράντζε 58'), Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν, Μηνάς, Αγγελή, Βαλλιάνος, Ρασμούσεν (Ολίβα 75'), Κυριάκου

Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Ζάρατε, Ελευθερίου, Ολίβα, Γκλάβινα, Φυτανίδης, Μαϊσουράντζε

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Παπαφώτης (Νελσίνιο 46'), Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Αλεξάνδρου, Ζατλ, Παβλόφ (Μπατίν 46')

Στον πάγκο: Λοϊζου, Φερνάντες, Μπατίν, Άδωνη, Νέλσον

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ