Ολοκληρώθηκε το γκάλοπ της ιστοσελίδας μας για το Λεμεσιανό ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ, για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.
Περισσότεροι από 4 χιλιάδες αναγνώστες μας έλαβαν μέρος και η… κάλπη έδειξε Απόλλων. Το 43% ψήφισε νίκη για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, το 36% νίκη για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ και ένα ποσοστό 21% το… μοίρασε.
Σπουδαίο ντέρμπι το απόγευμα του Σαββάτου με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς. Ο Απόλλωνας με τρίποντο μένει μόνος πρώτος στην κορυφή περιμένοντας το αποτέλεσμα του κυριακάτικου ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και ταυτόχρονα πάει στο +8 από την ΑΕΛ.
Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΛ με νίκη μπαίνει ξανά γερά στη διεκδίκηση του τίτλου ενώ στο σενάριο που θα χάσει μάλλον θα περιοριστεί στο να διατηρηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
