Μοιρασιά στο «ΠΑΠ», ΚΕΡΔΟΣ για Ένωση! (φώτος)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Ανόρθωση και Ένωση. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και έμεινε για 2η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Ο αρχηγός Βίκτορ έβαλε μπροστά την Ανόρθωση, «απάντησε» για τους φιλοξενούμενους ο Ζάρατε που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα «βυσσινί» και στη συνέχεια τραυματίστηκε. Είχε τις ευκαιρίες για 2ο γκολ η ομάδα του Στρέπελ αλλά παρουσιάστηκε επιπόλαιη μπροστά στην εστία του Πέτρου. Δοκάρι στο 90+4 με Ντούρις είχε η Ανόρθωση. Καλή εμφάνιση από τους «φιλοξενούμενους» που παίρνουν ένα «χρυσό» βαθμό στη προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν την διαβάθμιση. Ο Μηνάς Αντωνίου στο 85' έφθασε κοντά στο γκολ αλλά ο Δημητρίου τον "νίκησε" στο τετ α τετ. Στους 29 βαθμούς η Ανόρθωση, στους 21 η Ένωση. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».​

- Έναρξη στο ματς

- 10' Πέσιμο του Αντωνίου στη περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Σίντεφελντ. Υπάρχει επαφή, ο Αναστασίου δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

- 12' Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Ο Ζάρατε μέσα από τη περιοχή κάνει το πλασέ, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρίου.

- 16΄ Σουτ του Ουντότζι, εύκολα ο Δημητρίου.

- 24' Πήγε να βγάλει αντεπίθεση η Ανόρθωση, ο Εγγλέζου έδωσε στον χώρο για τον Κατσαράβα, ο Αγγελή κατάλαβε τη φάση, βγήκε έγκαιρα και "καθάρισε" τη φάση.

Δεν είναι καλός ο ρυθμός του αγώνα, πρόβλημα στην ανάπτυξη για την Ανόρθωση που δεν δημιουργεί φάσεις.

- 30' Απελεί εκ νέου η Ένωση με τον Μηνά Αντωνίου. Ο Κύπριος εξτρέμ στο ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, στην αγκαλιά του Δημητρίου η μπάλα.

- 31' Πρώτη καλή φάση για την "Κυρία". Ο Εγγλέζου πέρασε ωραία κάθετη πάσα προς τον Κατσαράβα, ο Γεωργιανός καθυστέρησε και έδιωξαν οι αμυνόμενοι σε κόρνερ.

- 32' Μεγάλη απόκρουση του Πέτρου σε γυριστό σουτ του Σίντεφελντ! Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Στρέπελ με πρωταγωνιστή τον Κροάτη αμυντικό.

- 35' ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση και 1-0. Ο Βίκτορ από κοντά σπρώχνει τη μπάλα στα δίκτυα. Στημένο του Πράνιτς, ο Κατσαράβα γύρισε προς το μέρος του αρχηγού, που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

- 37' Σουτ του Βαλλιάνου, μαζεύει ο Δημητρίου.

- 40' Κίτρινη στον Κατσαράβα

- 42' Γύρισμα του Κοφί προς το μέρος του Κατσαράβα, ο Γεωργιανός δεν πρόλαβε τη μπάλα. Μαζεύει ο Πέτρου.

ΕΝΑ λεπτό η καθυστέρηση

- 45+1' ΓΚΟΛ για την Ένωση! Ο Ζάρατε κάνει το 1-1! Μια φάση που ξεκίνησε από τα δεξιά, ο Μηνάς Αντωνίου γύρισε στη περιοχή, ο Πίττας δεν μπόρεσε για το σουτ, η άμυνα της Ανόρθωσης αδράνησε και ο Ζάρατε με ωραίο σουτ ισοφάρισε.

Ημίχρονο

Έναρξη β' ημιχρόνου

Πρόβλημα στον ώμο για τον Ζάρατε. Τη θέση του πήρε ο Γκοζλάν. Ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα "βυσσινί" και στη συνέχεια τέθηκε νοκ άουτ. Διπλή αλλαγή για Ανόρθωση.

- 47' Ο Κατσαράβα βρήκε τον Ντούρις, ο Σλοβάκος σε θέση βολής έκανε το σουτ, άστοχο.

- 49' Καλή στιγμή με τον Κοφί που μπήκε στη περιοχή έκανε το σουτ, ο Πέτρου αποκρούει και στη συνέχεια η μπάλα κτυπάει και στο δοκάρι. Κόρνερ για την Ανόρθωση.

- 50' Απίστευτη φάση! Ο Στρούνα μέσα στη περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίκτυα αλλά ο Κατσαράβα έσωσε την Ένωση! Το σουτ του Σλοβένου, βρήκε στο σώμα του Κατσαράβα και κατέληξε άουτ!

- 54' Καλή στιγμή για την Ένωση. Ο Ουντότζι έπιασε το σουτ η μπάλα, ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Δημητρίου.

- 58' Σέντρα του Λαβόρδε, ο Βίκτορ πιάνει τη κεφαλιά η μπάλα άουτ.

- 59' Ευκαιρία για την Ένωση, ο Γκοζλάν μέσα από τη περιοχή έκανε το κεφάλι η μπάλα άουτ.

- 61' Κίτρινη στον Λαβόρδε

- 66' Κίτρινη στον Αγγελή

- 72΄ Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.

- 74' Σουτ του Μπουφ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Ο Λαβόρδε μπήκε ωραία στη περιοχή, έδωσε στον Ελβετό αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

- 83' Επικίνδυνη κατάσταση στη περιοχή της Ανόρθωσης, ο Πίττας το δυνατό σουτ η μπάλα άουτ.

- 84' Τεράστια ευκαιρία για την Ένωση. Ο Μηνάς Αντωνίου απέναντι από τον Δημητρίου, έκανε το πλασέ, διώχνει με το σώμα ο κίπερ της Ανόρθωσης.

- 89' Σωτήρια παρέμβαση του Αγγελή που έσωσε την Ένωση σε σουτ του Κατσαράβα. Μεγάλη φάση για την Ανόρθωση.

ΤΕΣΣΕΡΑ τα λεπτά των καθυστερήσεων.

- 90+1' Κίτρινη στον Ουντότζι

- 90+4' ΔΟΚΑΡΙ για την Ανόρθωση με τον Ντούρις! 

Τέλος

Εντεκάδες

Ανόρθωση: Δημητρίου, Κοφί, Σίντεφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου (Λαβόρδε 46'), Κατσαράβα, Ράγιος (Μπουφ 46'), Μπεσάτ, Ντούρις, Πράνιτς (Ιωάννου 65'), Βικτόρ

Στον πάγκο: Στέμερ, Μπέκα, Κυριάκου, Οικονομίδης, Παναγιώτου, Ιωάννου, Στεφανέλι

ΕΝΠ: Πέτρου, Ενόχ , Ζάρατε (Γκοζλάν 46'/Σερμπάκοφ 76'), Ουντότζι (Ρασμούσεν 90+2'), Αμπαρτζουμιάν, Αντωνίου, Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Πίττας

Στον πάγκο: Πιττάτζιης, Σερμπάκοφ, Κολοκούδιας, Κοσμάς, Ολίβα, Ρασμούσεν, Γκλάβινα, Φυτανίδης, Γκοζλάν

Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ