Το γύρισε και τον… “βύθισε”! (φώτος)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Αλκή! Η “Αθάνατη” επικράτησε με 2-1 του Ερμή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κουατσίκα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (37΄). Οι ποδοσφαιριστές του Σακκά μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος και με τέρματα των Κάρλος (48΄) και Μπελαμεϊρί στο (68΄) κατάφεραν να πάρουν σπουδαίο τρίποντο και να φτάσουν τους 23 βαθμούς “βυθίζοντας” τον Ερμή ο οποίος έμεινε στους 13. Το www.kerkida.net ήταν στο N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή και σας μετέφερε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play off.  

1΄Σέντρα στο ματς... 

11΄Πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι για την Αλκή, μπλόκαρε ο Αραμπατζής. 

19΄Διπλή ευκαιρία για τον Ερμή! Αρχικά ο Πάρντο έβγαλε δύσκολα το σουτ του Μπουλά, στην επαναφορά ο Μαρτίνιουκ με κεφαλιά είδε την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του διεθνούς τερματοφύλακα της Αθάνατης. 

25΄Σουτ από τον Ακόστα εκτός περιοχής, πάνω από τα δοκάρια. 

34΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη από τα 35 μέτρα, πάνω από την εστία του Πάρντο. 

37΄ΓΚΟΛ για τον Ερμή, 0-1 με τον Κουατσίκα! Μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Πάρντο, ο Κουατσίκα με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα! 

Τέλος πρώτου μέρους...

46΄Ξεκίνησε το 2ο μέρος... 

48΄ΓΚΟΛ για την Αλκή 1-1 με τον Κάρλος! Ατομική ενέργεια από τον επιθετικού της “Αθάνατης”, μπήκε στην περιοχή και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με πλασέ νίκησε τον Αραμπατζή! 

54΄Ευκαιρία για την Αλκή. Ο Κάρλος έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Σπόλιαριτς του οποίου το σουτ κόντραρε. 

62΄Εκτέλεση φάουλ από τον Σταύρου στην περιοχή, μάζεψε ο Αραμπατζής.

63΄Μεγάλη φάση για την Αλκή! Λάθος από τον Αραμπατζή, η μπάλα φτάνει στον Σπόλιαριτς ο οποίος με σουτ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στη γραμμή έδιωξε με το κεφάλι ο Ταραλίδης. 

68΄ΓΚΟΛ για την Αλκή, υπέροχο με τον Μπελαμεϊρί, 2-1! Ο άσος της "Αθάνατης" μπήκε από πλάγια στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Αραμπατζή φέρνει τούμπα το ματς! Πολύ ωραίο γκολ για τους γηπεδούχους! 

Τελευταίο τέταρτο, 2-1 μπροστά στο σκορ η Αλκή. 

82΄Σουτ από τον Ψάλτη εκτός περιοχής, πάνω από τα δοκάρια.

87΄Αναγκαστική αλλαγή για την Αλκή, τη θέση του Ιβάν Κάρλος πήρε ο Ηλία.

89΄Έξυπνη σέντρα από τον Σπόλιαριτς στην περιοχή, δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι στη πορεία της μπάλας ο Μάριος Ηλία. 

90΄Πέντε λεπτά έξτρα χρόνου... 

90+2΄Ο Ηλία δεν κατάφερε να κάνει κοντρόλ μέσα στην περιοχή προκειμένου να βρεθεί σε σημείο βολής απέναντι από τον Αραμπατζή.

90+3΄Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τον Ερμή, λίγο έξω απ΄την περιοχή του Πάρντο! 

Εκτέλεσε ο Ταραλίδης, λίγο πάνω από τα δοκάρια! 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σταύρου (79΄Τριμπό) Ιβάν Κάρλος (87΄Ηλία) Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν 

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Πουτζιουρή (75΄Ντε Μέλο) Ταραλίδης, Κατσιατή, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (66΄Μακρίεφ) Μαλόν, Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Μπουλά (83΄Μπανούσης)

Κίτρινες: Τραϊτσέφσκι, Φλόρες, Κυπριανού, Ιβάν Κάρλος/Μαρτίνιουκ, Μαλόν, Μπουλά

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ