Συλλυπητήριες ανακοινώσεις σε Κούμα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις ομάδες μας προς την οικογένεια του Γιώργου Κούμα για τον χαμό της μητέρας του. 

ΑΠΟΕΛ:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του. Αιωνία της, η μνήμη...

ΑΕΚ

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΑΠΟΛΛΩΝ:

O Πρόεδρος, τα Μέλη του ΔΣ, ο Γενικός Διευθυντής και ολόκληρη η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του.

ΔΟΞΑ:

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς εκφράζει τα βαθύτατά του συλλυπητήρια προς τον προεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για το θάνατο της μητέρας του. Αιωνία η μνήμη της.

OMONOIA:

Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα και στην οικογένειά του για το χαμό της μητέρας του. 

Αιώνια της η μνήμη.

ΠΑΦΟΣ:

Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζει τα  βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου , κ. Γιώργο Κούμα για το θάνατο της μητέρας του.

ΑΕΛ:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κύριο Γιώργο Κούμα για την απώλεια της μητέρας του.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος θα ήθελαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ κ.Κουμα για τον θάνατο της μητέρας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Διγενής Ορόκλινης:

Το Σωματείο Διγενής Ορόκλινης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Γεώργιο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για το χαμό της μητέρας του, Μαρίας Παπαντωνίου.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει..

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

ΑΛΚΗ:

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της Αλκής εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα για το χαμό της ητέρας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΕΝΠ:

Ο Πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της ΕΝΠ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ και τέως πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γιώργο Κούμα που έχασε την μητέρα του. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και όλη η οικογένεια του σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του.

Αιωνία της, η μνήμη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον κύριο Γιώργο Κούμα, πρόεδρο της Κ.Ο.Π. και στους οικείους της μητέρας του Μαρία Παπαντωνίου Κούμα που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 86 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει. Αιωνία η μνήμη της.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ:

Το ΔΣ της Αναγέννησης Δερύνειας επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον κύριο Γιώργο Κούμα, πρόεδρο της Κ.Ο.Π. και στους οικείους της μητέρας του που απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών.
Αιωνία η μνήμη της.

Σύνδεσμος Προπονητών Cyprus Football Coaches Association:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, για το θάνατο της μητέρας του.

ENΑΔ:

Το Δ.Σ. και η οικογένεια του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του στο Πρόεδρο της ΚΟΠ, κ. Γιώργο Κούμα, για το χαμό της μητέρας του.

OΘΕΛΛΟΣ:

Το ΔΣ του Οθέλλου Αθηένου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ για τον θάνατο της μητέρας του!!!

EΡΜΗΣ:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ. Συμβουλίου, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμος ο Ερμής Αραδίππου εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα για το φευγιό της πολυαγαπημένης του μήτερας Μαρίας. Φίλε Γιώργο βαρύ το φορτίο της ψυχής όταν αποχαιρετάς την μάνα. Μόνη παρηγοριά είναι ότι πάει να ζήσει στον αληθινό κόσμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Αιωνία της η μνήμη.....

ΑΕΖ:

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρο το οικοδόμημα της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου, στέλνει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στον αξιότιμο πρόεδρο μας της ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα και στην οικογένεια του για το χαμό της μητέρας".

ΑΡΗΣ:

Ο πρόεδρος τα μέλη οι Ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εύχονται τα θερμά συλλυπητήρια τους στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας Γιώργο Κούμα και στην οικογένεια του για την απώλεια τους. Αιωνία της η  μνήμη.  Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα την σκεπάζει.