ΣΑΤΣΙΑΣ: "Θα κινηθώ νομικά στη FIFA" (ΣΧΟΛΙΟ για το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ)

Στην FIFA θα προσφύγει κατά της Σπάρτης ο Μαρίνος Σατσιάς. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net και σημείωσε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να κινηθεί νομικά κατά της προηγούμενης του ομάδας έτσι ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα του. Ποιο είναι το σχόλιο του για το ντέρμπι που έρχεται ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Η άποψη του για τους "γαλαζοκίτρινους".

Η αρχική του τοποθέτηση…

"Αυτό που θέλω να λεχθεί είναι πως με έδιωξαν παράνομα και παράτυπα. Θα κινηθώ νομικά για την απόφαση αυτή. Αυτό μπορώ να πω μέχρι στιγμής. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα".

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στην Σπάρτη;

"Αν υπήρχε σωστή οργάνωση τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Με λίγη βοήθεια ενδογηπεδικά και εξωγηπεδικά η ομάδα θα παρέμεινε στη κατηγορία".

Ο λόγος που θα λύσετε τις διαφορές σας στη FIFA;

"Καταρχήν δεν έχω πληρωθεί καθόλου και αρνούνται να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Από τη στιγμή που έφυγα χωρίς να ξέρω καν τον λόγο από εκεί και πέρα οι δρόμοι οδηγούνται στο δικαστήριο".

Υπήρξε επικοινωνία;

"Υπήρξε ναι μια συζήτηση αλλά αρνήθηκαν να καταβάλλουν το ποσό. Μέσω της FIFA όπου και θα γίνει η εκδίκαση".

Τα επόμενα σχέδια σας;

"Ετοιμάζομαι για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πανέτοιμος για νέες προκλήσεις. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είχα κάποιες προτάσεις να αναλάβω ομάδες σαν προπονητής και τις απέρριψα επειδή δεν ένιωθα έτοιμος κάποιοι το είδαν σαν αδυναμία. Αντιθέτως είναι σημαντικό να καταλάβεις πότε είσαι έτοιμος γι’ αυτό το δύσκολο έργο".

Πως βλέπεις το ντέρμπι που έρχεται ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ;

"Κομβικό το ντέρμπι. Με μια νίκη ο Απόλλωνας ξεφεύγει 5 βαθμούς. Με μια νίκη το ΑΠΟΕΛ ξανά στη κορυφή. Κατ’ εμένα ο πρώτος έχει το πλεονέκτημα και εξαρτάται από τον εαυτό του. Μετά το τέλος της αγωνιστικής αυτός που θα είναι στη κορυφή θα έχει τον πρώτο λόγο".

Η γνώμη σου για το ΑΠΟΕΛ;

"Είναι νέος προπονητής που προσπαθεί να περάσει μια νέα φιλοσοφία στο τρόπο που αγωνίζεται. Τα τελευταία 2 παιχνίδια τα έχασε στις λεπτομέρειες. Σε αυτό το σημείο παίζει καθοριστικό ρόλο αυτή η λεπτομέρεια".