Πράσινη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! (φώτος)

Η Ομόνοια έφτασε στην πρώτη της νίκη στα Play Off αφού επικράτησε για την 3η αγωνιστική της ΑΕΛ με 3-1 μέσα στο ΓΣΠ. Γκολ και ασίστ από τον Μαρίνο Τζιωνή, επέστρεψε στα γκολ ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος πέτυχε στο 90΄το 3-1! Η ΑΕΛ ισοφάρισε προσωρινά με τον Γουήλερ στο 81΄ όμως ο Ραμίρεζ δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-1. Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ…

1΄Σέντρα στο ματς...

6΄Η Ομόνοια έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σ΄αυτά τα πρώτα έξι λεπτά.

14΄Δεν έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

15΄Ο Μαυρίας προσπάθησε να απειλήσει από πολύ μακριά όμως η μπάλα αφού έσκασε στο έδαφος έφυγε δίπλα από την εστία του Πρόσεκ. 

17΄Ωραία σέντρα του Τζαρζίνιο στην περιοχή, δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά ο Χουράδο. 

18΄Ο Τζιωνής γύρισε στον Μανρίκε μέσα στην περιοχή, έξω το σουτ του δεύτερου.

24΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Μαρινο Τζιωνή, 1-0! Σουτ του Ραμίρεζ, απέκρουσε ασταθώς ο Πρόσεκ και ο μικρός στην επαναφορά είχε εύκολο έργο, μπροστά στο σκορ οι πράσινοι. 

26΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντα Σίλβα, έξω.

36΄Δοκάρι για την ΑΕΛ! Ο Αντάμοβιτς μπαίνει στην περιοχή από πλάγια, έκανε το “σκαφτό” σουτ, η μπάλα πέρασε από τον Μεχίας και πήγε στο δοκάρι!

44΄Η ΑΕΛ πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το γκολ της Ομόνοιας και προσεγγίζει πιο εύκολα την περιοχή του Μεχίας. Οι πράσινοι προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα παρά να επιτεθούν. 

45΄Κόρνερ για την ΑΕΛ, το τρίτο στο πρώτο μέρος. Πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Τέλος πρώτου μέρους. 

46΄Ξεκίνησε το 2ο μέρος... 

49΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Ατζαγκούν απέναντι από τον Πρόσεκ, καθυστέρησε πάρα πολύ να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα ο Γουήλερ να κλέψει και ο Γκοντάλ να διώξει. 

52΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντα Σίλβα, έξω. 

59΄Η ΑΕΛ κερδίζει κόρνερ μετά από σουτ του Τεξέιρα και την κόντρα των αμυντικών της Ομόνοιας. Απομάκρυναν οι πράσινοι. Παραμένει το 1-0 στο ΓΣΠ. 

63΄Άστοχο το σουτ του Ραμίρεζ εκτός περιοχής. 

Μπήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο. Οι πράσινοι κρατούν το υπέρ τους προβάδισμα από το 24΄και το τέρμα του Τζιωνή. 

79΄Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ, τη θέση του Αντόνια πήρε ο Μυτίδης.

81΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Γουήλερ, 1-1! Ο Ντα Σίλβα μπήκε στην περιοχή, γύρισε παράλληλα την μπάλα στην μικρή περιοχή εκεί όπου ο Γουήλερ είχε εύκολο έργο για το 1-1! 

83΄ΓΚΟΛ, άμεση απάντηση από την Ομόνοια με τον Ραμίρεζ, 2-1! Ο Τζιωνής μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Ραμίρεζ ο οποίος από τον άξονα της περιοχής με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα! 

87΄Μεγάλη επέμβαση από τον Μεχίας! Ο Ισπανός είπε “όχι” στο σουτ του Μακρή από πολύ κοντά.

90+1΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια με τον Ματ, 3-1! Ο Άγγλος μετά από κάθετη πάσα στην καρδιά της περιοχής, έβαλε το πόδι του στη τροχιά της μπάλας και πέτυχε το γκολ! 

Τέλος στο ματς... 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Κούσουλος, Γκαφούρ, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες (69΄Κολοβός)Γκόμεθ, Ατζαγκούν, Τζιωνής (88΄Ντάρμπισαϊαρ) Μαυρίας (84΄Λοέ) Ραμίρεζ

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Ντόσα, Αβραάμ, Νταβόρ, Ντα Σίλβα, Γκοντάλ, Χουράδο, (64΄Μακρής)Γουήλερ, Ν. Τεξέιρα, Τζαρζίνιο (78΄Μυτίδης) Αντάμοβιτς

Κίτρινες: Γκόμεθ, Μότα, Μανρίκε/Αντάμοβιτς, Γκοντάλ (3) 

**Χάνει το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΛ ο Γκοντάλ.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Αντρέας Ψάλτης/Αντρέας Ροκόπος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ